Ψάχνει αγοραστή για τον Κακά η Ρεάλ Μαδρίτης

Σε αναζήτηση αγοραστή για τον Κακά βρίσκεται η Ρεάλ Μαδρίτης, με χρονικό ορίζοντα την ερχόμενη μεταγραφική περίοδο, όπως αναφέρουν δημοσιεύματα των ισπανικών ΜΜΕ.

Σε αναζήτηση αγοραστή για τον Κακά βρίσκεται η Ρεάλ Μαδρίτης, με χρονικό ορίζοντα την ερχόμενη μεταγραφική περίοδο, όπως αναφέρουν δημοσιεύματα των ισπανικών ΜΜΕ. Όπως σημειώνεται, όμως, πρόκειται για μια προσπάθεια αρκετά δύσκολη, αφού είναι αμφίβολο κατά πόσο μπορεί να βρεθεί σύλλογος έτοιμος να δαπανήσει περί τα 65 εκατομμύρια ευρώ για την απόκτηση του Βραζιλιάνου άσου, δηλαδή όσο και το ποσό που εκταμιεύτηκε από το ταμείο της “βασίλισσας” πριν από δύο χρόνια.

Η εφημερίδα “Mundo Deportivo” αναφέρει ότι “προς το παρόν καμιά ομάδα δεν έχει χτυπήσει την πόρτα της Ρεάλ για τον Κακά”, προσθέτοντας πως ο πρόεδρος της ισπανικής ομάδας, Φλορεντίνο Πέρεθ, “έχει στόχο να βρει μετρητά, τα οποία θα χρησιμοποιήσει για το νέο αθλητικό πρόγραμμά του”. Σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ, βασικοί στόχοι, προς τους οποίους έχει στραφεί η Ρεάλ, είναι η Τσέλσι και η Μίλαν.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.