«Δεν φεύγει τζάμπα ο Νεγρέδο»

Διατεθειμένος να πει το ναι στην παραχώρηση του Αλβαρο Νεγρέδο μόνο αν η ομάδα του ικανοποιηθεί οικονομικά δήλωσε ο πρόεδρος της Σεβίλλης Χοσέ Μαρία ντελ Νίδο.

Διατεθειμένος να πει το ναι στην παραχώρηση του Αλβαρο Νεγρέδο μόνο αν η ομάδα του ικανοποιηθεί οικονομικά δήλωσε ο πρόεδρος της Σεβίλλης Χοσέ Μαρία ντελ Νίδο.
 
Ο Ισπανός πρώτος σκόρερ της Πριμέρα Ντιβισιόν τη σεζόν που ολοκληρώθηκε αποτελεί μεταγραφικό στόχο της Τότεναμ και της Ατλέτικο Μαδρίτης και έχει δηλώσει ότι θα ήθελε να αποχωρήσει.
 
Αρχικά, ο ντελ Νίδο είχε πει ότι είναι επηρεασμένος από την επιθυμία του παίκτη να φύγει και ότι υπάρχουν δύο προτάσεις για αυτόν, μία από σύλλογο του εξωτερικού.
 
Στη συνέχεια όμως ανασκεύασε την αρχική θέση του, λέγοντας ότι περιμένει από τον ποδοσφαιριστή να μείνει στη Σεβίλλη. Παράλληλα, έστειλε μήνυμα στους ενδιαφερόμενους ότι πρέπει να δώσουν το οικονομικό αντάλλαγμα που έχει ζητήσει ο ίδιος.
 
«Δεν πρόκειται να παραχωρήσουμε ούτε τον Νεγκρέδο, ούτε άλλον παίκτη μας σε τιμή χαμηλότερη από αυτή που ζητάμε. Αν ρωτάτε εμένα, θα σας έλεγα ότι θέλω και ελπίζω να μείνει για να πετύχει ακόμα περισσότερα γκολ για τη Σεβίλλη. Αν φύγει, σημαίνει ότι έχει έρθει η σωστή προσφορά. Αν όχι, θα μείνει, γιατί έχει άλλα τέσσερα χρόνια συμβόλαιο», δήλωσε ο ντελ Νίδο.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.