Δεν αντέχει το άγχος…

Για δεύτερη φορά στη σεζόν η Ατλέτικο πέταξε την ευκαιρία να μείνει μόνη πρώτη στη βαθμολογία της Πριμέρα Ντιβισιόν, καθώς έμεινε στο 1-1 με τη Σεβίλη στο «Βιθέντε Καλδερόν».

Για δεύτερη φορά στη σεζόν η Ατλέτικο πέταξε την ευκαιρία να μείνει μόνη πρώτη στη βαθμολογία της Πριμέρα Ντιβισιόν, καθώς έμεινε στο 1-1 με τη Σεβίλη στο «Βιθέντε Καλδερόν». Το ματς ξεκίνησε αμέσως μετά την γκέλα της Μπαρτσελόνα στη Λεβάντε, η οποία μάλλον άγχωσε τους «ροχιμπλάνκος».

Η ομάδα του Σιμεόνε προηγήθηκε νωρίς, με τον Βίγια στο 18′ και κράτησε το πάνω χέρι μέχρι το 73′. Ο Ράκιτιτς ήταν αυτός που σ’ εκείνο το λεπτό ισοφάρισε για τη Σεβίλη από την άσπρη βούλα και διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα της αναμέτρησης.

Όσο κι αν προσπάθησε η Ατλέτικο δεν μπόρεσε να φτάσει στο δεύτερο γκολ, αφού οι Ανδαλουσιάνοι έπαιξαν για να κρατήσουν τον βαθμό στο τελευταίο 20λεπτο και τα κατάφεραν. Στο 90′ αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη ο Μορένο για τους φιλοξενούμενους.

Η Ατλέτικο πήγε στους 51 βαθμούς, όσους και η Μπαρτσελόνα και οι δυο τους δούλεψαν αυτή την Κυριακή για τη Ρεάλ. Η «βασίλισσα» βρίσκεται πλέον στο -1 από την κορυφή κι από εδώ και πέρα κάθε απώλεια των πρωτοπόρων θα έχει μεγαλύτερες συνέπειες.

Ατλέτικο (Σιμεόνε): Κουρτουά, Μιράντα, Χουάνφραν, Φιλίπε Λουίς, Γκοντίν, Γκάμπι, Ραούλ Γκαρθία, Τουράν, Κόκε (88′ Σόσα), Νταβίδ Βίγια (81′ Ροντρίγκες), Ντιέγκο Κόστα

Σεβίλη (Έμερι): Μπέτο, Φερνάντο Ναβάρο, Παρέχα (46′ Γκαμεϊρό), Φάσιο, Ντάνιελ Καρίσο, Κόκε, Αλμπέρτο Μορένο, Ράκιτιτς, Ιμπόρα, Βιτόλο (64′ Μαρίν), Μπάκα (84′ Ρέγες)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.