“Κόψανε” τη Σακίρα!

Η διαρκής αντιπαράθεση της Μπαρτσελόνα με τη Ρεάλ Μαδρίτης δεν περιορίζεται στον αγωνιστικό χώρο, αλλά εδώ και μερικές ημέρες επεκτάθηκε και σε... καλλιτεχνικό επίπεδο.

Η διαρκής αντιπαράθεση της Μπαρτσελόνα με τη Ρεάλ Μαδρίτης δεν περιορίζεται στον αγωνιστικό χώρο, αλλά εδώ και μερικές ημέρες επεκτάθηκε και σε… καλλιτεχνικό επίπεδο, με “θύμα” το αστέρι της παγκόσμιας ποπ μουσικής σκηνής, την Κολομβιανή Σακίρα.

Όπως αναφέρουν τα ισπανικά ΜΜΕ, από τη στιγμή που η διάσημη τραγουδίστρια γνωστοποίησε τη σχέση της με τον κεντρικό αμυντικό των “μπλαουγκράνα”, Χεράρδ Πικέ, η διοίκηση της “βασίλισσας” αποφάσισε να μην ξανακουστεί στο “Σαντιάγκο Μπερναμπέου” το τραγούδι της λατινοαμερικάνας αοιδού “Waka-Waka”, το οποίο η Σακίρα είχε τραγουδήσει στις τελετές έναρξης και λήξης του Μουντιάλ της Νότιας Αφρικής!

Μέχρι πριν από λίγες ημέρες το άκουσμα με την παγκόσμια απήχηση ήταν μέρος των μουσικών επιλογών στο γήπεδο της Ρεάλ, “ζεσταίνοντας” την ατμόσφαιρα τόσο πριν από την έναρξη των αγώνων όσο και κατά τη διάρκεια των ημιχρόνων.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.