“Πονοκέφαλοι” για τον Μουρίνιο

Εκτός αποστολής για την αναμέτρηση της Ρεάλ με τη Σπόρτινγκ Χιχόν έμειναν οι τραυματίες Κριστιάνο Ρονάλντο, Καρίμ Μπενζεμά και Μαρσέλο.

Εκτός αποστολής για την αναμέτρηση της Ρεάλ με τη Σπόρτινγκ Χιχόν έμειναν οι τραυματίες Κριστιάνο Ρονάλντο, Καρίμ Μπενζεμά και Μαρσέλο. Μάλιστα, στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε σήμερα, ο Ζοσέ Μουρίνιο εμφανίστηκε απαισιόδοξος για το κατά πόσον οι τρεις ποδοσφαιριστές θα προλάβουν το παιχνίδι της Τρίτης με την Τότεναμ για τα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Ο Πορτογάλος τεχνικός υποστήριξε ότι, με βάση τα ως τώρα ιατρικά δεδομένα, οι τρεις παίκτες πιθανότατα δεν θα επιστρέψουν πριν από το ματς πρωταθλήματος της 9ης Απριλίου με την Αθλέτικ Μπιλμπάο.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει υποστεί μία διάταση στον μηρό και ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα προπόνησης τις τελευταίες ημέρες, αλλά η κατάστασή του δεν μοιάζει τόσο σοβαρή και δεν αποκλείεται ο Μουρίνιο να «μπλοφάρει». Ο Μαρσέλο ταλαιπωρείται από ένα χτύπημα στα πλευρά, ενώ ο Μπενζεμά χτύπησε την περασμένη Τρίτη στο αριστερό πόδι, στο φιλικό της Γαλλίας με την Κροατία.

Στο μεταξύ, ο Μουρίνιο συμπεριέλαβε στην αποστολή για τον αγώνα με τη Σπόρτινγκ Χιχόν τον Γκονζάλο Ιγκουαΐν, για πρώτη φορά από τον Ιανουάριο. Ο Αργεντινός επιθετικός υποβλήθηκε στα μέσα Ιανουαρίου σε επέμβαση δισκοκήλης, αλλά η αποθεραπεία του κύλησε εξαιρετικά και ενδέχεται να επιστρέψει αύριο στους αγωνιστικούς χώρους, περίπου ένα μήνα νωρίτερα από το προβλεπόμενο.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.