Απογοητευμένος ο Κασίγιας

Η εντός έδρας ήττα 1-0 από την Σπόρτινγκ Χιχόν σκόρπισε απογοήτευση στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου».

Η εντός έδρας ήττα 1-0 από την Σπόρτινγκ Χιχόν σκόρπισε απογοήτευση στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου». Πλέον, η Ρεάλ Μαδρίτης υπολείπεται οκτώ βαθμούς από την πρώτη Μπαρτσελόνα και όλα δείχνουν πως και ο εφετινός τίτλος του πρωταθλήματος έχει χαθεί για τους «μερένχες». Ο Ίκερ Κασίγιας εμφανίστηκε απογοητευμένος για αυτή την εξέλιξη και τόνισε πως πλέον το μυαλό όλων στην ομάδα στρέφεται στο ματς του Champions League με αντίπαλο την Τότεναμ.

Χαρακτηριστικά, ο διεθνής Ισπανός τερματοφύλακας δήλωσε: «Το πρωτάθλημα δυσκόλεψε, για να μη πω ότι πλέον είναι αδύνατο να το κατακτήσουμε. Ας είμαστε ρεαλιστές. Το μυαλό μας στρέφεται στο παιχνίδι του Champions League με την Τότεναμ. Αυτή η διοργάνωση είναι η σημαντικότερη για εμάς τώρα».

Από την πλευρά του, ο Ζοσέ Μουρίνιο τόνισε, θέλοντας να μεταφέρει το ενδιαφέρον και στο Champions League: «Μαθηματικά δεν έχουμε χάσει το πρωτάθλημα. Είναι δύσκολο βέβαια, αλλά είμαστε ακόμα ζωντανοί. Έχω μεγάλο σεβασμό προς την Τότεναμ και όσα έχει καταφέρει την εφετινή σεζόν στο Champions League. Φυσικά και έχει κάθε δικαίωμα να είναι περήφανη για όσα έχει καταφέρει, αλλά δεν μπορεί να μας αποκλείσει. Είμαστε καλύτερη ομάδα και θα προκριθούμε».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.