“Δεν χρειάζεται να τα κερδίσουν όλα”

Την άποψη του ότι οι «μπλαουγκράνα» δεν χρειάζεται να κερδίσουν όλα τα παιχνίδια κατά της Ρεάλ, για να είναι επιτυχημένη η σεζόν, δήλωσε ο Γιόχαν Κρόιφ.

Την άποψη του ότι οι «μπλαουγκράνα» δεν χρειάζεται να κερδίσουν όλα τα παιχνίδια κατά της Ρεάλ, για να είναι επιτυχημένη η σεζόν, δήλωσε ο Γιόχαν Κρόιφ. Ο Ολλανδός παλαίμαχος παίκτης της Μπαρτσελόνα συμβούλευσε τους Καταλανούς, πως δεν χρειάζεται να κερδίσουν και τα τέσσερα παιχνίδια όταν τεθούν αντιμέτωποι με τους αιώνιους αντιπάλους τους.

«Δεν είμαι έκπληκτος όπου η Μπαρτσελόνα και η Ρεάλ Μαδρίτης θα συναντηθούν τέσσερις φορές σε λιγότερο από τρεις βδομάδες. Πρόκειται για δύο πολύ ισχυρές ομάδες που αγωνίζονται για τα τρόπαια μέχρι το τέλος της σεζόν.» είπε ο Κρόιφ στο El Periodico. Ο «θρύλος» των Καταλανών πρόσθεσε: «Και οι δυο ομάδες έχουν την ποιότητα για να κερδίσουν και τα τέσσερα παιχνίδια, αλλά αυτό είναι απίθανο. Δεν νομίζω ότι είναι απαραίτητο να κερδίσεις όλα τα παιχνίδια».

Ο Κρόιφ προσπάθησε να εξηγήσει ότι κερδίζοντας δύο “Classico”, θα είναι αρκετά για την Μπαρτσελόνα για να είναι επιτυχημένη η σεζόν. «Η Μπαρτσελόνα πρέπει να κερδίσει μόνο δύο παιχνίδια εναντίον της Ρεάλ. Μία νίκη θα εξασφαλίσει το κύπελλο (Ισπανίας), ενώ αρκεί να κερδίσουν και το δεύτερο ημιτελικό στο Τσάμπιονς Λιγκ και πιθανώς θα είστε στο τελικό. Όχι, οι φίλαθλοι της Μπαρτσελόνα θα είναι χαρούμενοι αν κερδίσουν τρία παιχνίδια, αλλά μην χάσετε τον τελικό το Τσάμπιονς Λιγκ». 

Η πρώτη συνάντηση των δύο ομάδων θα είναι το παιχνίδι πρωταθλήματος στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου στις 16 Απριλίου.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.