Εδώ είναι «Σαν Μαμές»

Όταν η Αθλέτικ είναι στα καλά της, είναι πολύ δύσκολο για κάθε ομάδα να φύγει νικήτρια από το Μπιλμπάο και μετά την Μπαρτσελόνα το κατάλαβε και η Ρεάλ που έμεινε στο 1-1 με τους Βάσκους.

Όταν η Αθλέτικ είναι στα καλά της, είναι πολύ δύσκολο για κάθε ομάδα να φύγει νικήτρια από το Μπιλμπάο και μετά την Μπαρτσελόνα το κατάλαβε και η Ρεάλ που έμεινε στο 1-1 με τους Βάσκους. Η «βασίλισσα» έχασε την ευκαιρία να περάσει μόνη δεύτερη και να αφήσει στην τρίτη θέση την Μπαρτσελόνα, με την οποία πλέον «συγκατοικεί» με 54 βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Ατλέτικο.

Μετά από ένα κακό πρώτο ημίχρονο, όπου δεν σημειώθηκε γκολ, η «βασίλισσα» πήρε το προβάδισμα στο 65′ με σκόρερ τον Χεσέ και δημιουργό τον Ρονάλντο. Η χαρά της, ωστόσο, δεν κράτησε για πολύ. Ο Ιμπάι ήταν αυτός που ισοφάρισε στο 73′ για τους γηπεδούχους και διαμόρφωσε παράλληλα το τελικό αποτέλεσμα. Δύο λεπτά αργότερα αποβλήθηκε ο Κριστιάνο Ρονάλντο με τραβηγμένη απευθείας κόκκινη.

Ο βαθμός είναι πολύ σημαντικός για την Μπιλμπάο που παραμένει στην τέταρτη προνομιούχο θέση της Πριμέρα Ντιβισιόν και αύξησε τη διαφορά της από την πέμπτη Βιγιαρεάλ στους 6 βαθμούς. Το «κίτρινο υποβρύχιο» βέβαια αγωνίζεται τη Δευτέρα κόντρα στην Οσασούνα στο «Μαδριγάλ». Μπιλμπάο και Ατλέτικο Μαδρίτης παραμένουν πλέον οι μόνες εντός έδρας αήττητες ομάδες στην πρώτη κατηγορία της Ισπανίας.

Μπιλμπάο (Βαλβέρδε): Ιραϊθόθ, Μπαλενθιάγα, Λαπόρτε, Γουρπέγι, Σουσαέτα, Ιτουράσπε, Μίκελ Ρίκο (87′ Μπενιάτ), Άντερ Ερέρα, Αντούριθ, Μουνιαΐν (73′ Ιμπάι), Ντε Μάρκος (58′ Ιραόλα)

Ρεάλ (Αντσελότι): Ντιέγο Λόπεθ, Σέρχιο Ράμος, Πέπε, Μαρσέλο, Ντάνιελ Καρβαχάλ (90′ Βαράν), Τσάμπι Αλόνσο, Μόντριτς, Ντι Μαρία, Κριστιάνο Ρονάλντο, Μπενζεμά (87′ Άλβαρο Μοράτα), Χεσέ Ροδρίγεθ (83′ Ιγιαραμέντι)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.