Ανακοίνωσε το «τέλος» ο Τζαβέλλας

Η άνοδος της Μονακό στη Λιγκ 1 και η προσθήκη ακριβών παικτών στο δυναμικό της ήταν αναμενόμενο ότι θα εκτοπίσει τον Γιώργο Τζαβέλλα, που δεν υπολογιζόταν από τους Μονεγάσκους.

Η άνοδος της Μονακό στη Λιγκ 1 και η προσθήκη ακριβών παικτών στο δυναμικό της ήταν αναμενόμενο ότι θα εκτοπίσει τον Γιώργο Τζαβέλλα, που δεν υπολογιζόταν από τους Μονεγάσκους.

Ο Έλληνας αμυντικός βοήθησε τα μέγιστα για την επάνοδο της ομάδας του Πριγκιπάτου από τη Λιγκ 2 στο Σαμπιονά, όμως όπως ο ίδιος ανακοίνωσε μέσω της σελίδας του σε γνωστό social media η θητεία του στο «Λουί Ντε» τελειώνει, με τον επόμενο σταθμό της καριέρας του να μην έχει γίνει ακόμη γνωστός.

Ο διεθνής παίκτης έγραψε χαρακτηριστικά στο facebook «Την τελευταία μέρα πάντα περνούν από το μυαλό μου οι όμορφες αναμνήσεις. Αντίο», ποστάροντας και μία φωτογραφία με τη φανέλα της Μονακό όταν πρωτοπήγε το 2012 ως δανεικός από την Άιντραχτ Φρανκφούρτης.

Μπορεί στη Μονακό του Ρανιέρι ο 25χρονος αριστεροπόδαρος μεσοαμυντικός να μην βρήκε θέση ενόψει της νέας περιόδου, το σίγουρο είναι, όμως, πώς δεν θα δυσκολευτεί να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Μετά από τέσσερις σεζόν σε Κέρκυρα και Πανιώνιο, ο Τζαβέλλας από το 2010 αγωνίζεται συνεχώς στο εξωτερικό, σε Γερμανία και Γαλλία.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.