«Λευκή» ισοπαλία στο «Ζερλάν»

Πολύτιμο έδαφος στη μάχη για έξοδο στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις έχασε η Λιόν που «κόλλησε» στο 0-0 με τη Μονπελιέ εντός έδρας.

Πολύτιμο έδαφος στη μάχη για έξοδο στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις έχασε η Λιόν που «κόλλησε» στο 0-0 με τη Μονπελιέ εντός έδρας. Η Ολιμπίκ έμεινε στο -7 από την τρίτη και τελευταία θέση που οδηγεί στο Τσάμπιονς Λιγκ και στο -6 από την τέταρτη Σεντ Ετιέν που κρατάει για την ώρα το εισιτήριο για το Γιουρόπα Λιγκ.

Για τη Μονπελιέ από την άλλη ήταν σε κάθε περίπτωση ένα θετικό αποτέλεσμα που την άφησε αήττητη για ένατο διαδοχικό ματς στη Λιγκ 1. Η ομάδα του Κουρμπίς πήγε στους 33 βαθμούς και διατηρήθηκε σε διαφορά ασφαλείας από τις επικίνδυνες θέσεις.

Λιόν (4-3-3, Γκαρντ): Άντονι Λόπες – Μιγκέλ Λόπες, Κονέ, Ούμτιτι, Μπεντίμο – Γκοναλόν, Τολισό, Φερί (79′ Ν’ Τζιέ) – Γκρενιέ, Λακαζέτ, Μπριάντ (64′ Γκομίς)

Μονπελιέ (4-2-3-1, Κουρμπίς): Ζουρντρέν – Ντιπλάν, Χίλτον, Ελ Καουταρί, Κονγκρέ – Σταμπουλί, Μαρβό – Μουνιέ (87′ Μοντανιό), Καμπελά, Τιενέ (61′ Καμαρά) – Νιάνγκ (75′ Σανσόν)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.