Συνεχίζει ακάθεκτη η Σεντ Ετιέν

Παρ' όλο που το καλοκαίρι που μας πέρασε η Σεντ Ετιέν έχασε τον βασικό της επιθετικό, αφού ο Ομπαμεγιάνγκ πήρε μεταγραφή για τη Ντόρτμουντ, φαίνεται ότι δεν πτοείται και συνεχίζει να βρίσκεται στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Παρ’ όλο που το καλοκαίρι που μας πέρασε η Σεντ Ετιέν έχασε τον βασικό της επιθετικό, αφού ο Ομπαμεγιάνγκ πήρε μεταγραφή για τη Ντόρτμουντ, φαίνεται ότι δεν πτοείται και συνεχίζει να βρίσκεται στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Η ομάδα του Γκαλτιέ πέρασε νικηφόρα και από την έδρα της Βαλενσιέν καθώς νίκησε με 3-1 χάρη στα γκολ των Κορνιέ που σκόραρε δύο φορές και Χαμουμά ενώ το μόνο που κατάφερε η Βαλενσιέν είναι να πετύχει το γκολ της τιμής με τον Μέλικσον στο 80ο λεπτό.

Η Ναντ κατάφερε να ξεπεράσει το εμπόδιο της Σοσό την οποία και νίκησε στο «Λουί Φοντανό» με 1-0 χάρη στο γκολ του Τζόρτζεβιτς στο 76ο λεπτό.

Μονπελιέ και Ρεμς κόλλησαν στο μηδέν και πήραν από έναν βαθμό στο «Ντε λα Μοσόν» ενώ από έναν βαθμό πήραν και οι Μπαστιά και Γκινγκάμπ καθώς αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1.

Σκόρερ για τους γηπεδούχους ήταν ο Γιαταμπαρέ στο 88ο λεπτό με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι ενώ για τη Μπαστιά σκόραρε ο Κάζρι.

Τέλος, Η Εβιάν πέρασε νικηφόρα από το «Φρανσουά Κοτί» καθώς νίκησε με 3-2 την Αζαξιό. Πρωταγωνιστής για την ομάδα του Ντουπράζ ήταν ο Μπεριγκόντ που σημείωσε δύο γκολ ενώ το πρώτο τέρμα της Εβιάν σημείωσε ο Τζα Τζε Τζε.

Το μόνο που κατάφερε η Αζαξιό ήταν να σημειώσει δύο γκολ στο τέλος του παιχνιδιού με τους Λάσνε και Ταλό.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.