Λυών-ει

Η Λυών μετά τις δύο νίκες στις ισάριθμες πρώτες αγωνιστικές του φετινού Σαμπιονά, για τρίτη διαδοχική φορά δεν κατάφερε να κερδίσει για το πρωτάθλημα μένοντας στο 0-0 με τη Ρεν.

Η Λυών μετά τις δύο νίκες στις ισάριθμες πρώτες αγωνιστικές του φετινού Σαμπιονά, για τρίτη διαδοχική φορά δεν κατάφερε να κερδίσει για το πρωτάθλημα μένοντας στο 0-0 με τη Ρεν.

Η πέμπτη αγωνιστική της Λιγκ 1 θα μπορούσε να είχε αποτελέσει μία αφετηρία καλύτερων αποτελεσμάτων για την Ολιμπίκ. Ωστόσο το τελικό 0-0 με τη Ρεν την άφησε ξανά χωρίς «τρίποντο» και ήδη στους -έξι βαθμούς από την πρωτοπόρο Μονακό (13 οι Μονεγάσκοι, επτά η Λυών).

Ο Γκομίς, που όλο το καλοκαίρι ήταν υπό μεταγραφή αλλά τελικά δεν άλλαξε σύλλογο, άρχισε βασικός για πρώτη φορά φέτος αλλά δεν μπόρεσε ν΄ αλλάξει συνολικά την εικόνα της ομάδας του Ρεμί Γκαρντ. Ο Γάλλος επιθετικός ήταν ο πρωταγωνιστικής των περισσότερων χαμένων ευκαιριών των γηπεδούχων, με κορυφαία στιγμή το δοκάρι του 67΄.

Η ομάδα της Βρετάνης, από την πλευρά της, απείλησε τη Λυών, από κάποια στιγμή και μετά, όμως, φάνηκε ν΄ αρκείται στην ισοπαλία που ήταν και η δεύτερή της στο φετινό πρωτάθλημα. Η Ολιμπίκ απέτυχε να κερδίσει δύο διαδοχικά εντός έδρας ματς Λιγκ 1 για πρώτη φορά μετά από πέντε χρόνια (Νοέμβριος-Δεκέμβριος 2008). 

Στο «Μετροπόλ» η Λιλ γνώρισε την ήττα, με 2-0, από τη Νις η οποία είχε σε εξαιρετική κατάσταση τον δις σκόρερ Τσβίτανιτς (20΄, 45΄) και τον δις ασίστμαν Μπρουλς. Οι «λιλουά» γνώρισαν την πρώτη τους εντός έδρας ήττα για φέτος, ενώ για το σύλλογο της Νίκαιας ήταν το παρθενικό «διπλό» για την τρέχουσα Λιγκ 1.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.