Άνετα η Μονακό!

Η Μονακό χωρίς να αντιμετωπίσει το παραμικρό πρόβλημα, επικράτησε 2-1 της Λυών στο... ντέρμπι της 11ης αγωνιστικής του γαλλικού πρωταθλήματος, επέστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα και παράλληλα στην κορυφή της βαθμολογίας.

Η Μονακό χωρίς να αντιμετωπίσει το παραμικρό πρόβλημα, επικράτησε 2-1 της Λυών στο… ντέρμπι της 11ης αγωνιστικής του γαλλικού πρωταθλήματος, επέστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα και παράλληλα στην κορυφή της βαθμολογίας.

Η ομάδα του Κλαούντιο Ρανιέρι επέβαλλε από το ξεκίνημα του αγώνα τον ρυθμό της και στο 28′ κατάφερε να ανοίξει το σκορ χάρη στο εκπληκτικό σουτ του Ομπάντι. Η υπεροχή των πρωτευουσιάνων συνεχίστηκε και στο 36′ ο Ρανταμέλ Φαλκάο με ωραίο τελείωμα διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του Πριγκιπάτου κατέβασε… ταχύτητα και οι «λιονέ» κατάφεραν να μειώσουν με τον Γκομίς στο 62′ στο τελικό 2-1.

Με αυτή τη νίκη οι Μονεγάσκοι «σκαρφάλωσαν» στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα με 25 βαθμούς, έχοντας ένα παιχνίδι περισσότερο από την δεύτερη Παρί Σεν Ζερμέν, σε αντίθεση με την Λυών, η οποία βρίσκεται στην 14η θέση και πραγματοποιεί ένα από τα χειρότερα ξεκινήματα στην ιστορία της.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Μονακό (Κλαούντιο Ρανιέρι): Σούμπασιτς, Ράτζι, Αμπιντάλ, Καρβάλιο, Κουρζάβα, Τουλαλάν, Ομπάντι (90+4′ Κοντογκμπιά), Μουτίνιο, Καράσκο (90′ Οκάμπος), Ροδρίγκες (90+4′ Φαμπίνιο), Φαλκάο

Λυών (Ρεμί Γκαρντ): Λόπες, Μπεντιμό, Γκοναλόνς, Μπίσεβατς, Νταμπό (51′ Τολισό), Φοφανά, Μαλμπράνκ, Γκρενιέ, Φερί, Μπριάν, Γκομίς (74′ Μπενζιά).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.