Αμάουρι: «Με ενδιαφέρει η Παρί»

Στην επιθυμία του να συνεχίσει την καριέρα του στο γαλλικό πρωτάθλημα και την Παρί Σεν Ζερμέν εξέφρασε ο Αμάουρι.

Στην επιθυμία του να συνεχίσει την καριέρα του στο γαλλικό πρωτάθλημα και την Παρί Σεν Ζερμέν εξέφρασε ο Αμάουρι. Μάλιστα, ο Βραζιλιάνος επιθετικός άφησε να εννοηθεί ότι το ενδιαφέρον είναι και αμοιβαίο.
 
Ο 31χρονος Αμάουρι που έχει αποκτήσει και ιταλικό διαβατήριο, έχει ενημερωθεί ότι δε συμπεριλαμβάνεται στα πλάνα της Γιουβέντους για την επόμενη σεζόν, με το συμβόλαιό του να λήγει τον Ιούνιο του 2012. Αγωνίστηκε στην Πάρμα κατά το δεύτερο μισό της περασμένης σεζόν και για την απόκτησή του ενδιαφέρθηκαν μέχρι τώρα Παλέρμο, Τζένοα, Νάπολι και Φιορεντίνα.
 
Ωστόσο, καμία από τις προοπτικές δεν ευοδώθηκε, λόγω των υψηλών ετήσιων αποδοχών που ανέρχονται σε 4 εκατ. ευρώ. Τώρα όμως, ο 31χρονος παίκτης ελπίζει ότι θα προλάβει να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στον σύλλογο του Παρισιού. «Οι εκπρόσωποί μου με ενημέρωσαν ότι υπάρχει θέμα με την Παρί Σεν Ζερμέν», δήλωσε ο Αμάουρι στην εφημερίδα «Equipe». «Είναι ευχάριστο, αν και δεν έχω λάβει ακόμα τηλεφώνημα από τον τεχνικό διευθυντή τους Λεονάρντο. Η Γιουβέντους με έχει ενημερώσει ότι δεν υπολογίζομαι στα πλάνα τους, αλλά θα φύγω μόνο αν βρω ομάδα στο ίδιο επίπεδο. Σε διαφορετική περίπτωση, θα μείνω μέχρι τον Ιανουάριο. Η Παρί είναι μία σπουδαία ομάδα και ενδιαφέρομαι να συνεχίσω την καριέρα μου εκεί», κατέληξε.
 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.