Μοιρασιά στη Νίκαια, «ανάσα» για τρεις

Νις και Μονπελιέ δεν κατάφεραν να συνεχίσουν στα νικηφόρα αποτελέσματα, καθώς έμειναν στο ισόπαλο 1-1 στο «Αλιάνζ Ριβιέρα» για την ένατη αγωνιστική του γαλλικού πρωταθλήματος.

Νις και Μονπελιέ δεν κατάφεραν να συνεχίσουν στα νικηφόρα αποτελέσματα, καθώς έμειναν στο ισόπαλο 1-1 στο «Αλιάνζ Ριβιέρα» για την ένατη αγωνιστική του γαλλικού πρωταθλήματος.

Οι φιλοξενούμενοι αν και προηγήθηκαν στο σκορ με τον Χίλτον (72′), δεν κατάφεραν να πάρουν το «τρίποντο», αφού ο Παλούν στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων ισοφάρισε στο τελικό 1-1 και έτσι οι δύο ομάδες έμειναν στους 14 βαθμούς.

Την ίδια ώρα Λοριάν, Εβιάν και Ρεν πανηγύρισαν σημαντικές νίκες και πήραν βαθμολογική «ανάσα».

Η Λοριάν μετά από τέσσερις σερί ήττες στο πρωτάθλημα, πέρασε (0-2) από την έδρα της Μπαστιά χάρη στο αυτογκόλ του Πεϊμπερνες (48′) και το τέρμα του Σουνού (62′) και ξέφυγε από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας. 

Η Εβιάν από την πλευρά της επικράτησε άνετα με 3-0 της Μετς. Οι γηπεδούχοι πήραν κεφάλι στο σκορ από το αυτογκόλ του Ντουκουρέ (63′), για να ακολουθήσουν ακόμη δύο γκολ από τους Βας (75′) και Μπρούνο (81′). Με αυτή τη νίκη η Εβιάν ανέβηκε στη 15η θέση, ενώ η Μετς έμεινε στους 14 βαθμούς και στην 6η θέση.

Τέλος, σπουδαία νίκη από βαθμολογικής πλευράς, πέτυχε και η Ρεν, η οποία επιβλήθηκε 2-0 της Λανς χάρη στα τέρματα του Ντεπ (54′, 84′) και ξέφυγε από την επικίνδυνη ζώνη του υποβιβασμού.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.