Μαρσέιγ-Ονζέ 3-1: Αρχηγού παρόντος, πάσα αρχή παυσάτω (hls)

Με τον Παγιέτ να κάνει εμφάνιση από τα παλιά, η Μαρσέιγ έκανε την ανατροπή κόντρα στην υποβιβασμένη Ονζέ και μείωσε στους 2 βαθμούς την απόσταση από τη 2η Λανς

Ο Παγιέτ από το ξεκίνημα είχε κέφια με την κεφαλιά του να βρίσκει στο δοκάρι στο 5′ και 2 λεπτά αργότερα να αναγκάζει τον Μπερναρντονί σε εξαιρετική επέμβαση.

Η απάντηση των φιλοξενούμενων ήρθε με γκολ. Στο 28′ ο Σιμά έφυγε στην κόντρα κάτω από τη μεσαία γραμμή και πλάσαρε εντυπωσιακά για το 0-1. Μόλις 6 λεπτά όμως κράτησε η χαρά τους καθώς στο 34′ Κλος και Σάντσες συνδυάστηκαν εντυπωσιακά για να βάλει ο Χιλιανός το 14ο γκολ του στη σεζόν.

Με το καλησπέρα στο δεύτερο ημίχρονο ο Σάντσες έφτιαξε τη φάση και ο Παγιέτ με ωραίο δεξί πλασέ άνοιξε το δρόμο για το τρίποντο. Ο ίδιος απείλησε ξανά στο 59′ με τον Νιάν να έχει καρφωτή κεφαλιά έξω 3 λεπτά αργότερα.

Το τελικό 3-1 ήρθε με πέναλτι μέσω VAR, το οποίο έκανε γκολ ο Βερτού. Ο Βιτίνια ήρθε από τον πάγκο για να χάσει καλή ευκαιρία στο 84, με το σκορ να μην αλλάζει μέχρι το τελικό σφύριγμα του Μιγιό.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.