Ο Λουίς Ενρίκε προανήγγειλε την παρουσία των Κιλιάν Εμπαπέ και Ουσμάν Ντεμπελέ στο βασικό σχήμα της Παρί Σεν Ζερμέν, στην αναμέτρηση με την Τουλούζ.

Ο Ισπανός τεχνικός δήλωσε πως οι δυο παίκτες είναι έτοιμοι να ξεκινήσουν στο βασικό σχήμα των Παριζιάνων. Ο πρώτος έχει επιστρέψει στις προπονήσεις της πρώτης ομάδας, καθώς ξεκίνησε επαφές με τη διοίκηση για να επεκτείνει το συμβόλαιό του, ενώ ο δεύτερος έχει περάσει πλέον τις πρώτες ημέρες της προσαρμογής στο «Παρκ Ντε Πρενς».

Ο Λουίς Ενρίκε δήλωσε για τους δυο ποδοσφαιριστές: «Ο Κιλιάν είναι σε εξαιρετική φόρμα, έχει μεγάλη επιθυμία, πολύ καλή ψυχική κατάσταση. Είμαι πολύ χαρούμενος που έχω έναν παίκτη παγκόσμιας κλάσης όπως ο Κιλιάν. Ο Ντεμπελέ είναι έτοιμος να παίξει από το πρώτο λεπτό. Πρέπει ακόμα να ενισχύσουμε την επίθεση, γιατί είναι η γραμμή όπου είχαμε τις λιγότερες αφίξεις».

Στη συνέχεια, ο Ισπανός τεχνικός αναφέρθηκε στην αποχώρηση του Νεϊμάρ Τζούνιορ: «Πιστεύω ότι ήταν μια καλή απόφαση για όλους. Θα ήθελα να τον ευχαριστήσω για τη συμπεριφορά που έδειξε από τότε που ήρθα. Είναι παίκτης παγκόσμιας κλάσης και του εύχομαι καλή συνέχεια».

Τέλος, αναφέρθηκε και στο θέμα του νέου αρχηγού: «Είναι πολύ απλό, δεν επιλέγω εγώ τον αρχηγό, επιλέγουν οι παίκτες. Συναντήθηκαν αυτή την εβδομάδα. Υπάρχουν τέσσερις αρχηγοί, είναι κάτι που ορίζεται από τους παίκτες, όχι από τον προπονητή, θέλω αυτός, όποιος κι αν επιλέξουν οι παίκτες, να είναι αρχηγός τους, όχι αρχηγός μου».