Ο Λιονέλ Μέσι δεν έκρυψε τη δυσαρέσκειά του για τη θητεία του στην Παρί Σεν Ζερμέν.

Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός τόνισε μεταξύ άλλων, πως δεν είχε την αναγνώριση που θα άξιζε, ενώ παραδέχτηκε πως δεν ήταν όσο καλός θα μπορούσε. Επίσης, άφησε να εννοηθεί πως το Copa America του 2024 θα είναι η τελευταία του διοργάνωση με την Αργεντινή.

Αρχικά, ο Μέσι δήλωσε για τη θητεία του στο Παρίσι: «Δεν ήταν αυτό που ήλπιζα, αλλά πάντα λέω ότι τα πράγματα συμβαίνουν για κάποιο λόγο. Αν και δεν ήμουν καλός στην Παρί, τότε στέφθηκα παγκόσμιος πρωταθλητής. Όλα γίνονται για κάποιο λόγο, και ίσως έπρεπε να γινόταν έτσι. Γεγονός είναι ότι ήμουν ο μόνος παίκτης, ανάμεσα στους άλλους 25 Αργεντινούς παγκόσμιους πρωταθλητές που δεν είχε την αναμενόμενη αναγνώριση. Αλλά δεν πειράζει. Μετά, ήταν κατανοητό, ήμουν στο μέρος όπου εξαιτίας μας δεν είχαν ξαναγίνει παγκόσμιοι πρωταθλητές».

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στο μέλλον του με την Αργεντινή και στο αν σκοπεύει να αγωνιστεί στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2026: «Δεν ξέρω αν θα τα καταφέρω, το έχω ήδη πει. Δεν το σκέφτομαι ακόμα γιατί είναι μακριά, σκέφτομαι το Copa America. Μετά το Copa America, θα δούμε, εξαρτάται από το πώς νιώθω. Μεσολαβούν ακόμη τρία χρόνια».