Μαρσέιγ-Κλερμόν 2-1: Έκανε τα εύκολα δύσκολα… (highlights)

Πολύ καλή στο πρώτο ημίχρονο όταν και προηγήθηκε 2-0 στο "Βελοντρόμ" της Κλερμόν, η Μαρσέιγ πίστεψε ότι το παιχνίδι έχει τελειώσει, η ομάδα του Γκαστιέν μείωσε, αλλά δεν κατάφερε να ολοκληρώσει την ανατροπή και έφυγε ηττημένη για άλλη μία φορά μέσα στη σεζόν.

Αυτή ήταν η 4η συνεχόμενη νίκη για την ομάδα της Μασαλίας εντός έδρας και μάλιστα δεν δέχτηκε γκολ για 7ο σερί παιχνίδι στο Βελοντρόμ, ισοφαρίζοντας την προηγούμενη επίδοση της στην κορυφαία κατηγορία, που κρατούσε από τον Οκτώβριο-Δεκέμβριο του 1998 (επίσης 7).

Η ομάδα του Τζενάρο Γκατούζο δεν είχε κανένα πρόβλημα να επιβάλλει τον δικό της ρυθμό, απέναντι στην ουραγό Κλερμόν και φαινόταν θέμα χρόνου πότε θα σκοράρει. Το κατάφερε στο 26ο λεπτό, όταν μετά από καταπληκτική ασίστ του Ομπαμεγιάνγκ, ο Παναμέζος Μουρίγιο πλάσαρε σωστά, απέναντι από τον Ντιό. Στο τελευταίο πεντάλεπτο η Μαρσέιγ ανέβασε την ένταση στο παιχνίδι της και αφού είχε δοκάρι με τον Εντιάγ στο 42΄, δευτερόλεπτα αργότερα, μετά το νέο σουτ του Σενεγαλέζου που απομάκρυνε ο Ντιό, ο Μαροκινός Αρίτ πλάσαρε στο κενό τέρμα για να δώσει αε΄ρα δύο τερμάτων στην ομάδα του. 


Στην επανάληψη, σαν να έκλεισε τον διακόπτη η Μαρσέιγ και η ομάδα των 12 τελικών προσπαθειών και των δύο γκολ, μεταμορφώθηκε σε μία ομάδα που απλώς προσπαθούσε να κρατήσει το υπέρ της σκορ. Η Κλερμόν μείωσε με τον Αλεβινά στο 58ο λεπτό, αλλά από κει και πέρα δεν κατάφερε να απειλήσει ξανά τον Πάου Λόπεθ και έφυγε ξανά ηττημένη, παραμένοντας ουραγός στο πρωτάθλημα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.