Κιλιάν Εμπαπέ: Μένει ή φεύγει τελικά; (pic)

Το μέλλον του Κιλιάν Εμπαπέ και η παρατεταμένη σύνδεση του με τη Ρεάλ Μαδρίτης, αναμένεται να είναι το βασικό θέμα της μεταγραφικής περιόδου που ανοίγει στην Ευρώπη τη Δευτέρα.

Η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι εξακολουθεί να κυνηγά τον Γάλλο επιθετικό και είναι πάλι ο κύριος μνηστήρας του 25χρονου, του οποίου το συμβόλαιο με την Παρί Σεν Ζερμέν εκπνέει τον Ιούνιο. Το ερώτημα που πλανάται είναι αν θα πάρουν τελικά οι 14 φορές πρωταθλητές Ευρώπης δέσμευση από τον παίκτη που κυνηγούν εδώ και χρόνια; Δεν είναι καθόλου βέβαιο όμως, καθώς το θέμα του Εμπαπέ, έχει γίνει κύριο θέμα συζήτησης στη Γαλλία.

Μην ξεχνάμε ότι ο Πρόεδρος της Γαλλίας, Εμανουέλ Μακρόν παρενέβη για να τον πείσει να μείνει στην Παρί τον Ιούνιο του 2022, όταν η μεταγραφή του στη Ρεάλ φαινόταν σχεδόν σίγουρη. Η Ρεάλ δεν κάθεται με σταυρωμένα χέρια περιμένοντας την απόφαση του αρχηγού της Εθνικής Γαλλίας και πρόσφατα ήρθε σε συμφωνία με την Παλμέιρας για τον 16χρονο Έντρικ, ο οποίος θα ενταχθεί στην ομάδα όταν γίνει 18 ετών τον Ιούλιο του 2024.
Ωστόσο, παρά το γεγονός ότι ο Εμπαπέ μπορεί τώρα να συζητήσει προσύμφωνο με άλλους συλλόγους, υπάρχει αισιοδοξία στην Παρί Σεν Ζερμέν. Σύμφωνα με τη «L’Équipe», οι Παριζιάνοι γίνονται όλο και πιο αισιόδοξοι ότι ο Εμπαπέ θα παραμείνει τελικά στους πρωταθλητές. Από πηγή όμως του «The Athletic», η Ρεάλ Μαδρίτης ετοιμάζει προσφορά… περιορισμένου χρόνου για τον Εμπαπέ, ο οποίος πρέπει να απαντήσει στην πρόταση μέχρι τα μέσα Ιανουαρίου.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.