Λόπεθ: «Δεν αξίζουμε να φοράμε τη φανέλα της Μαρσέιγ»

Η Μαρσέιγ πάει από το κακό στο χειρότερο στη Ligue 1 και ο Πάου Λόπεθ δεν κρύβεται πίσω από το δάχτυλο του, κάνοντας σκληρή αυτοκριτική.

«Τελείωσε, δεν υπάρχουν άλλες δικαιολογίες. Είμαστε αυτοί που δημιουργήσαμε αυτή την ντροπή. Τώρα πρέπει να το αποδεχτούμε. Πρέπει να είμαστε ειλικρινείς με τον εαυτό μας: δεν αξίζουμε να φοράμε τη φανέλα της Μαρσέιγ. Από τότε που έφτασα στη Μασσαλία, είναι η πρώτη φορά που σκέφτομαι κάτι τέτοιο», σχολίασε αρχικά ο τερματοφύλακας των Μασσαλών.

«Υπάρχουν παίκτες όπως ο Στιβ (Μανταντά) ή ο Ντιμίτρι (Παγιέ) που μου έμαθαν τι σημαίνει να φοράω τη φανέλα της Μαρσέιγ. Η πόλη, οι οπαδοί και ο πρόεδρος δεν το αξίζουν αυτό», συνέχισε ο Παόυ Λόπεθ, ο οποίος θεωρεί ότι η Μαρσέιγ έχει πιάσει πάτο.

«Δεν μπορούμε να πάμε πιο κάτω. Δεν θέλω καν να μιλήσω για το παιχνίδι της Πέμπτης. Οι οπαδοί πιστεύουν ότι δεν αξίζουμε να φοράμε τη φανέλα της Μαρσέιγ και συμφωνώ μαζί τους», συμπλήρωσε ο Πάουλ Λόπεθ, δύο ημέρες πριν τη ρεβάνς της Μαρσέιγ με τη Σαχτάρ Ντόνετσκ για το Europa League.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.