Για μερικές ώρες απουσίασε η Μαρσέιγ από την πρώτη θέση της Λιγκ 1, καθώς με το 3-1 επί της Μετς στο τελευταίο ματς της 17ης αγωνιστικής επέστρεψε στην κορυφή της βαθμολογίας.

Για μερικές ώρες απουσίασε η Μαρσέιγ από την πρώτη θέση της Λιγκ 1, καθώς με το 3-1 επί της Μετς στο τελευταίο ματς της 17ης αγωνιστικής επέστρεψε στην κορυφή της βαθμολογίας. Με την όγδοη συνεχόμενη νίκη της στο «Βελοντρόμ», η ομάδα του Μαρσέλο Μπιέλσα πήγε στους 38 βαθμούς, έναν περισσότερο από τη δεύτερη Παρί Σεν Ζερμέν.


Ο Ζινιάκ στο 43′ άνοιξε το σκορ για την Ολιμπίκ που πραγματοποιεί το καλύτερό της ξεκίνημα στο πρωτάθλημα από το 2002, ενώ για τους φιλοξενούμενους ισοφάρισε ο Μαλουντά στα πρώτα δευτερόλεπτα του δεύτερου ημιχρόνου. Ο Αγιού στο 59′ με κοντινό σουτ μετά από δοκάρι του Ρομάο έβαλε και πάλι τους γηπεδούχους μπροστά στο σκορ, ενώ το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε στις καθυστερήσεις ο Παγιέ, ο οποίος ήταν και ο κορυφαίος του αγώνα.


Μαρσέιγ (Μπιέλσα): Μανταντά, Μορέλ, Φανί, Ν’ Κουλού, Τζα Τζετζέ, Μεντί, Ιμπουλά (46′ Ρομάο), Τοβέν (78′ Λεμινά), Παγιέ, Ζινιάκ, Αγιού (90’+3′ Αλοέ)


Μετς (Καρτιέ): Καρασό, Μαρσάλ, Σοπλέν, Μπισμάν, Μέτανιρ, Μαλουντά, Ν’ Ντόου, Λεζούν (77′ Κρίβετς), Ντουκουρέ, Φαλκόν (66′ Ν’ Γκαμποτό), Αντράντα