Παρί Σεν Ζερμέν: Ο Λουίς Ενρίκε σκέφτεται τον τελικό

Μόνο τον τελικό του γαλλικού κυπέλλου σκέφτεται ο Λουίς Ενρίκε, μετά την εξασφάλιση του πρωταθλήματος.

Ο Ισπανός τεχνικός παραδέχτηκε πως έχει ξεκινήσει την προετοιμασία για το συγκεκριμένο ματς και πως θα χρησιμοποιήσει τα δυο τελευταία ματς του πρωταθλήματος, σε αυτό το πλαίσιο. Επίσης, τόνισε πως η ομάδα του δεν έχει διάθεση για εκδίκηση κόντρα στη Νις, μετά την ήττα της στον πρώτο γύρο.

Ο Λουίς Ενρίκε δήλωσε χαρακτηριστικά: «Όχι, καθόλου για να είμαι ειλικρινής, δεν πρόκειται για εκδίκηση, έπαιξαν πολύ καλά. Τους έδωσα συγχαρητήρια τότε, δεν υπάρχει όρεξη για εκδίκηση. Έχουν πλήρες κίνητρο γιατί προσπαθούν να παίξουν στην Ευρώπη την επόμενη σεζόν. Για εμάς, η κατάσταση συνδέεται με τον τελικό του Κυπέλλου. Όλοι εδώ πρέπει να έχουν κίνητρο. Κάθε παιχνίδι σε αυτόν τον σύλλογο έχει σημασία, δεν υπάρχουν φιλικά παιχνίδια».

Στη συνέχεια, δήλωσε για τον τελικό κόντρα στη Λιόν: «Αυτό που είναι σημαντικό είναι οι παίκτες που παίζουν να το κάνουν και να εκπροσωπούν τη γαλλική πρωτεύουσα και τους φιλάθλους με τον καλύτερο τρόπο».

Τέλος, απέφυγε να μιλήσει για τη μεταγραφή του Εμπαπέ στη Ρεάλ Μαδρίτης: «Σήμερα βρέχει, αλλά είναι επίσης μια πολύ όμορφη μέρα γιατί μπορείς να νιώσεις αυτόν τον διαφορετικό αέρα. Μου θυμίζει τη Χιχόν από όπου κατάγομαι. Νομίζω ότι απάντησα στην ερώτησή σου».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.