Λιόν-Στρασμπούρ 2-1: Το θαύμα των θαυμάτων! (highlights)

Σε ένα απίστευτο ματς με πολλές συγκινήσεις, η Λιόν επικράτησε 2-1 της Στρασμπούρ και εξασφάλισε την παρουσία της στο Conference League, με την 6η θέση που κατέλεαβε στο πρωτάθλημα. Μάλιστα απομένει και ο τελικός του Κυπέλλου την ερχόμενη εβδομάδα, απέναντι στην Παρί Σεν Ζερμέν που σε περίπτωση νίκης θα της δώσει εισιτήριο στο Europa League.

Για να συμβεί αυτό το θαύμα χρειάστηκε η Λανς που προηγήθηκε 2-0 της Μονπελιέ να φέρει τελικά ισοπαλία 2-2, η Στρασμπούρ να χάσει πέναλτιο στο 1-1 και τη Λιόν να παίρνει τη νίκη στην τελευταία φάση του αγώνα με πέναλτι του Λακαζέτ!

Μονόπλευρο το ενδιαφέρον στο Στάδιο “Γκρουπάμα”, με τη Λιόν να θέλει τη νίκη για να ελπίζει σε ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο, απέναντι στην αδιάφορη βαθμολογικά Στρασμπούρ. Η ομάδα του Πιερ Σαζ δημιούργησε τις προϋποθέσεις για να σκοράρει γρήγορα στο ματς, αλλά ο Μαροκινός Αλά Μπελαρούζ βρέθηκε σε πολύ καλή ημέρα, με σημαντικές επεμβάσεις, ειδικά στη διπλή ευκαιρία του 26ου λεπτού, όταν απέκρουσε εντυπωσιακά, διαδοχικά σουτ από Μπενραμά και Ταλιαφίκο. Τελικά τη λύση την έδωσε ο Λακαζέτ στο 40ο λεπτό, όταν πλάσαρε ιδανικά τον Μπελαρούζ μετά την ασίστ από τον Μπενραμά, φτάνοντας τα 18 τέρματα στη σεζόν.

Η αναμέτρηση επιφύλαξε ένα δραματικό φινάλε. Η Στρασμπούρ ισοφάρισε 1-1 στο 63ο λεπτό με τον Ντιαρά, έχασε πέναλτι στο 77ο λεπτό, αφού ο Εμέγκα έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι και στην τελευταία φάση του αγώνα ο Φοφανά κέρδισε πέναλτι από τον Γκολμπέρ και ο Λακαζέτ ευστόχησε για το τελικό 2-1.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.