Τι συμβαίνει με τον Όσιμεν;

Η Παρί Σεν Ζερμέν έχει παγώσει τις συνομιλίες για τον Βίκτορ Όσιμεν, επιτρέποντας στην Άρσεναλ να αναδυθεί και να ανοίξει νέο γύρο συνομιλιών με τη Νάπολι.

Δημοσιεύματα από την Ιταλία, υποστηρίζουν πως η Παρί Σεν Ζερμέν ναι μεν ενδιαφέρθηκε σοβαρά να συνάψει συμφωνία για τον Νιγηριανό επιθετικό, αλλά ήθελε να λάβει έκπτωση στη ρήτρα αποδέσμευσης των 130 εκατομμυρίων ευρώ, καταρτίζοντας μια προσφορά αξίας περίπου 90 εκατομμυρίων ευρώ, η οποία απορρίφθηκε κατηγορηματικά από τον ισχυρό άνδρας της Νάπολι, Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις.

Η ομάδα του Λουίς Ενρίκε εξακολουθεί να ενδιαφέρεται για τον Όσιμεν, αλλά δεν δίνει προτεραιότητα σε συμφωνία σε αυτή τη φάση, πρέπει να αποφασίσει τι θα κάνει με τους Κολό Μουανί και Γκονσάλο Ράμος. Η Νάπολι περιμένει να πουλήσει τον Νιγηριανό επιθετικό για να υποδεχθεί τον εξόριστο στην Τσέλσι, Ρομέλου Λουκάκου, ο οποίος περιμένει να συνεργαστεί ξανά με τον Αντόνιο Κόντε.

Άρσεναλ και η Τσέλσι είχαν και οι δύο επαφή με τη Νάπολι τις τελευταίες ημέρες για να ανοίξουν έναν νέο γύρο συνομιλιών για τον Όσιμεν, λαμβάνοντας πληροφορίες καθώς σκέφτονται για μια πιθανή μετακόμιση. Οι «Κανονιέρηδες» ενδιαφέρονται για μια συμφωνία, αλλά επί του παρόντος επικεντρώνονται στην απόκτηση του Βίκτορ Γιόκερες από τη Σπόρτινγκ. Οι Μπλε του Λονδίνου, θα χαρούν να καλωσορίσουν τον Νιγηριανό, αλλά ο βαρύς μισθός και το κόστος του τον καθιστούν μια απίθανη επιλογή καθώς θέλουν να ελέγξουν τους μισθούς τους.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.