Σάντσο: Ντύνεται Παριζιάνος

Ο Τζέιντον Σάντσο φέρεται να κατέληξε σε κατ' αρχήν συμφωνία με την Παρί Σεν Ζερμέν.

Οι εικασίες για το μέλλον του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ συνεχίζονται. Ο 24χρονος εξτρέμ, ο οποίος στάλθηκε ως δανεικός στην Μπορούσια Ντόρτμουντ την περασμένη σεζόν μετά από μια έντονη σύγκρουση με τον προπονητή της Γιουνάιτεντ, Έρικ τεν Χαγκ, βρίσκεται στο επίκεντρο των μεταγραφικών φημών όλο το καλοκαίρι. Παρά το γεγονός ότι επέστρεψε στο Μάντσεστερ και συμμετείχε σε φιλικά προετοιμασίας εναντίον της Ρέιντζερς και της Άρσεναλ, παραμένει συνδεδεμένος με μια μόνιμη απομάκρυνση από το Ολντ Τράφορντ.

Οι αναφορές υποστηρίζουν ότι η Παρί Σεν Ζερμέν έχει αναδειχθεί ως πρωτοπόρος για την υπογραφή του Άγγλου, με τον σύλλογο να θέλει να εξασφαλίσει τον ποδοσφαιριστή ως πιθανό αντικαταστάτη του Κιλιάν Εμπαπέ, ο οποίος εντάχθηκε στη Ρεάλ Μαδρίτης με ελεύθερη μεταγραφή νωρίτερα το καλοκαίρι. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, που πλήρωσε περίπου 85 εκατομμύρια ευρώ για να πάρει τον Σάντσο από την Ντόρτμουντ το 2021, φέρεται να απαιτεί 60 εκατομμύρια ευρώ.

Η μετακίνηση θα σηματοδοτούσε μια σημαντική αλλαγή στην καριέρα του μετά την ταραχώδη περίοδο του στη Γιουνάιτεντ. Ενώ ο Σάντσο επέστρεψε στις προπονήσεις και έπαιξε σε παιχνίδια προετοιμασίας, συνεχίζει να συνδέεται με διάφορους συλλόγους. Η Ντόρτμουντ, η Γιουβέντους, η Παρί και μια άγνωστη ομάδα της Premier League λέγεται ότι ενδιαφέρονται για τον παίκτη. Καθώς η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προετοιμάζεται για τους επερχόμενους αγώνες της εναντίον της Μπέτις και της Λίβερπουλ στην προετοιμασία της σεζόν, το μέλλον του Σάντσο παραμένει βασικό σημείο συζήτησης.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.