Ligue 1: Νίκη για Ναντ και Στρασμπούργκ

Ενδιαφέροντα παιχνίδια είχε η... απογευματινή ζώνη της Κυριακής για το Γαλλικό πρωτάθλημα.

Χωρίς να ταλαιπωρηθεί η Ναντ κατάφερε να πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης, επικρατώντας της Οζέρ με 2-0.
Στο πλαίσιο της 2η αγωνιστικής στο Σαμπιονά τα “καναρίνια” μπήκαν νωρίς οδηγοί στο σκορ, καθώς ο Σιμόν αξιοποίησε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την πάσα του Τσιριβέλα κάνοντας το 1-0 στο 14ο λεπτό.

Η Ναντ είχε την κατοχή και την πίεση στην αντίπαλη εστία κάτι που έγινε ακόμα πιο έντονο από το 53ο λεπτό όταν η Οζέρ έμεινε με 10 παίκτες μετά την αποβολή του Οναϊβου. Η Ναντ πίεση, έχασε ευκαιρίες αλλά το δεύτερο γκολ τοπέτυχε στο 6ο λεπτό του επιπλέον χρόνου, με τον Γκιρασί.

Στρασμπούργκ – Ρεν 3-1

Πιο δύσκολα απ’ ότι δείχνει το τελικό 3-1 η Στρασμπούργκ πήρε το τρίποντο της νίκης, στην εντός έδρας αναμέτρηση με την Ρεν.
Το 1-0 για τους γηπεδούχουες ήρθε στο 23ο λεπτό με σκόρερ τον Σάντος ύστερα από πάσα του Σόου, γκολ με το οποίο έκλεισε και το πρώτο ημίχρονο. Οι γηπεδούχοι στάθηκαν τυχεροί καθώς σκόραραν μόλις στο 3ο λεπτό του δευτέρου μέρους με τον Εμενγκά, χτίζοντας μία διαφορά που τους έδινε μία άνεση στη διαχείριση του παιχνιδιού, καθώς οι φιλοξενούμενοι πίεζαν πάρα πολύ.
Μία πίεση που τελικά έφερε το γκολ, με τον Μπλας στο 57ο λεπτό, γκολ που έδωσε… φτερά στην Ρεν, όμως η τύχη της γύρισε την πλάτη καθώς ο Γουό έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του διαμορφώνοντας άθελα του το τελικό 3-1 για την Στρασμπούργκ.

Νις – Τουλούζ 1-1

Γκολ και βαθμό μοιράστηκαν Νις και Τουλούζ καθώς σ’ ένα παιχνίδι πολύ νευρικό χωρίς πολλές φάσεις σκόραραν από ένα γκολ. Το σκορ άνοιξαν οι γηπεδούχοι στο 54ο λεπτό με τον Κλάους και πασέρ στο γκολ τον Βουνταουί, για να ισοφαρίσει 20 λεπτά αργότερα η Τουλούζ με τον Μπαμπίτσκα και πάσα από Γκμποχό.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.