Ligue 1: Πρώτες νίκες για Νις – Ρεμς, σπουδαία επικράτηση για Χάβρη

Η Ανζέ πλήρωσε τα σπασμένα του κακού ξεκινήματος της Νις (1-4), ενώ Ρεμς και Χάβρη υπερασπίστηκαν τις έδρες τους κόντρα σε Ρεν και Οσέρ αντίστοιχα.

Ανζέ-Νις 1-4

Ήττα από την Οσέρ, ισοπαλία με την Τουλούζ και τελικά η Νις ξέσπασε πάνω στην Ανζέ! Το παιχνίδι άρχισε ιδανικά για τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι ουσιαστικά τελείωσαν την δουλειά στο πρώτο 25λέπτο με τα τέραμτα των Εντεϊσίμιε (6′) και Μπουνταουί (25′). Ή μάλλον πίστεψαν ότι είχαν πάρει τη νίκη γιατί η δεύτερη κίτρινη κάρτα του Μπομπίτο στο 65′, σε φάση που κέρδισαν πέναλτι οι γηπέδουχοι, άλλαξε τα δεδομένα, ειδικά μετά την εύστοχη εκτέλεση του Αμπντελί (67′). Με παίκτη λιγότερο όμως η Νις ήταν αυτή που βρήκε δύο ακόμη γκολ, χάρη στον Γκεσάντ, ο οποίος στο 72′ έγραψε το 1-3 και στο 85′ έβαλε και δεύτερο γκολ (υπέροχο) για το τελικό 1-4.

Ρεμς-Ρεν 2-1

Με ανατροπή και δύο γκολ σε κομβικό σημείο, η Ρεμς κατάφερε να κάμψει την αντίσταση της Ρεν και να φτάσει στη πρώτη νίκη φετινή νίκη της. Ο Όστιγκαρντ στο 13ο λεπτό έβαλε μπροστά τους φιλοξενούμενους αλλά λίγο πριν την ανάπαυλα ο Ίτο ισοφάρισε (41′). Η Ρεν βγήκε από τα αποδυτήρια αποσβολωμένη και το πλήρωσε με τον Ντιακιτέ να διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα μόλις στο 48′.

Χάβρη-Οσέρ 3-1

Με ανατροπή και η Χάβρη μετά από την αποβολή του Χόβερ στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους! Ο Περίν στο 17ο λεπτό άνοιξε το σκορ, όμως η απάντηση ήταν άμεση με αυτογκόλ του Οβούσου στο 23ο λεπτό. Η αποβολή του Χόβερ με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 45′ έκανε το έργο της ανατροπή πολύ πιο εύκολο, με τον Εντιαγέ στο 52′ να γράφει το 2-1 και τον Τουρέ με πέναλτι στη τελευταία φάση του ματς (90+8′) να βάζει το… κερασάκι στη τούρτα (3-1).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.