Παρί Σεν Ζερμέν: Ευχαριστημένος με τη νίκη ο Λουίς Ενρίκε

Η Παρί Σεν Ζερμέν νίκησε 3-1 τη Λιλ και ο Λουίς Ενρίκε εμφανίστηκε ευχαριστημένος με την εικόνα της ομάδας του στη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Ο Ισπανός τεχνικός τόνισε πως η συγκεκριμένη αναμέτρηση ήταν ένα καλό τεστ, εν όψει του Champions League της φετινής αγωνιστικής περιόδου.

Ο Λουίς Ενρίκε δήλωσε χαρακτηριστικά: «Ήταν ένα εκτός έδρας παιχνίδι απέναντι σε μια ομάδα που παίζει στο Champions League, η οποία έχει ήδη παίξει αρκετά παιχνίδια και έχει πολύ διαφορετικό ρυθμό από εμάς. Ήταν ένα πολύ καλό τεστ για εμάς, ήταν ένας αγώνας Champions League για εμάς. Είμαι πολύ χαρούμενος με την απόδοση της ομάδας».

Στη συνέχεια, ο τεχνικός των Παριζιάνων συμπλήρωσε: «Υπάρχει ο αγώνας με την Μπρεστ μετά το διάλειμμα και αυτό δε θα έχει καμία σχέση με το Champions League και τη νέα του μορφή. Δεν μπορώ να ξέρω πώς θα είναι. Η ομάδα μου δείχνει σημάδια αυτοπεποίθησης, αλλά μας λείπει ακόμα ο φυσικός ρυθμός σε αρκετούς από τους παίκτες μας. Το Champions League είναι πολύ διαφορετικό και γεμάτο νέα πράγματα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.