Μαρσέιγ: Ικανοποιημένος ο Ραμπιό

Ο Αντριάν Ραμπιό στις πρώτες δηλώσεις του ως παίκτης της Μαρσέιγ δήλωσε ενθουσιασμένος με την επιλογή του.

Μετά από συζητήσεις με τον Τεχνικό διευθυντή Μέχντι Μπενάτια και τον προπονητή Ρομπέρτο ντε Τζέρμπι ο διεθνής Γάλλος μέσος Αντριάν Ραμπιό επέλεξε να φορέσει την φανέλα της Μαρσέιγ. Στην παρουσίασή του μίλησε για την επιλογή.

“Είμαι χαρούμενος για την υποδοχή του κόσμου. Μεγάλωσα στις ακαδημίες της Παρί Σεν Ζερμέν και δεν περίμενα να δω 500 οπαδούς στο αεροδρόμιο. Όταν ήμουν μικρός, έβλεπε την Μαρσέιγ όταν έπαιζαν οι Μαμαντού Νιάνγκ και Τοϊφιλού Μαουλιντά. Μιλήσαμε και γρήγορα με έπεισαν. Ένιωσα ότι με θέλουν και δεν το έχω νιώσει σε πολλές ομάδες αυτό. Η ομάδα έχει φιλοδοξίες και νομίζω ότι σε αυτό ταιριάζουμε”.

Ο Ραμπιό έχει αγωνιστεί σε Γιουβέντους, Παρί Σεν Ζερμέν, Τουλούζ. Στα 29 του είναι διεθνής 48 φορές με την Γαλλία με τον κόουτς Ντιντιέ Ντεσάν να τον αφήνει εκτός στις προηγούμενες κλήσεις για το Nations League χαρακτηρίζοντας ως ντροπή το γεγονός ότι δεν είχε ακόμη ομάδα.

“Ήθελα απλά να επιστρέψω και να παίξω σε μια φιλόδοξη ομάδα. Μίλησα και με τον Ντιντιέ Ντεσάν και θα είμαι έτοιμος για τους αγώνες της Εθνικής τον Οκτώβριο. Μίλησα με τον κόουτς, μου εξήγησε την θέση που θέλω να παίξω και τι περιμένει από εμένα και νομίζω ότι έχω την ποιότητα να τα καταφέρω ή όπου αλλού θέλει στο κέντρο του γηπέδου. Είδα τα τελευταία παιχνίδια. Μια νεανική ομάδα, με νέους ηγέτες. Όλα μπορούν να βελτιωθούν αλλά ο κόουτς έχει ήδη βοηθήσει σημαντικά. Πετυχαίνουμε πολλά γκολ και αμυνόμαστε καλά”.

Ο Ραμπιό δεν θα αγωνιστεί στο επερχόμενο ντέρμπι με την Λιόν το βράδυ της Κυριακής αλλά αναμένεται από την επόμενη εβδομάδα να πάρει λίγο χρόνο.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.