Πάρι Σεν Ζερμέν: Νέα προβλήματα για τον Λουίς Ενρίκε

Videos που αξίζει να δείτε

Τελειωμό δεν έχουν τα προβλήματα τραυματισμών στην Παρί Σεν Ζερμέν, με τον Λουίς Ενρίκε να προσθέτει δύο ακόμη ονόματα στο απουσιολόγιο του.

Οι Παριζιάνοι αντιμετωπίζουν το Σάββατο (21/9) τη Ρεμς για το πρωτάθλημα και ο Ισπανός προπονητής έχει να διαχειριστεί σημαντικά προβλήματα. Τελευταία χρονικά έχουν να κάνουν με τον Μάρκο Ασένσιο και τον Τζιανλουίτζι Ντοναρούμα.

Ο Ισπανός επιθετικός τραυματίστηκε στην πρεμιέρα του League Phase του Champions League, με αντίπαλο τη Τζιρόνα και τα αποτελέσματα των εξετάσεων έδειξαν πως έχει υποστεί διάταση στον δεξιό μηρό. Το θετικό είναι πως απέφυγε τη θλάση, αλλά θα χρειαστεί να μείνει εκτός δράσης για περίπου μία εβδομάδα, κάτι που σημαίνει πως θα απουσιάσει από την αυριανή αναμέτρηση.

Σε ότι έχει να κάνει με τον Ντοναρούμα, ο Ιταλός τερματοφύλακας τραυματίστηκε στο παιχνίδι της περασμένης εβδομάδας με την Μπρεστ και έχασε την πρεμιέρα του Champions League, όπου τη θέση του κάτω από τα δοκάρια πήρε ο Ρώσος Ματβέι Σαφόνοφ.

Αυτά δεν είναι τα μοναδικά προβλήματα για την Παρί, αφού ο Λουίς Ενρίκε δεν υπολογίζει επίσης τον Γκονσάλο Ράμος, που αντιμετωπίζει πρόβλημα στον αστράγαλο, και στους μακροχρόνια τραυματίες Λούκας Ερναντέζ και Πρεσνέλ Κιμπεμπέ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.