Λιόν – Μαρσέιγ 2-3: “Έμφραγμα” στο 95′ για την προσεχή αντίπαλο του Ολυμπιακού (videos)

Videos που αξίζει να δείτε

Παρά το αριθμητικό μειονέκτημα για ένα ενενηντάλεπτο, η Λιόν ηττήθηκε εντός έδρας από τη Μαρσέιγ με 3-2 σε παιχνίδι για την 5η αγωνιστική της Ligue 1.

Παρά το αριθμητικό μειονέκτημα για ένα ενενηντάλεπτο, η Λιόν ηττήθηκε εντός έδρας από τη Μαρσέιγ με 3-2 σε παιχνίδι για την 5η αγωνιστική της Ligue 1.

Η προσεχής αντίπαλος του Ολυμπιακού στη League Phase του Europa League ισοφάρισε σε 2-2 στο 93′ και δέχτηκε γκολ στο 95′ με τον Ρόου να “χαρίζει” τη νίκη στη Μαρσέιγ των δέκα παικτών σε ένα ματς… θρίλερ!

To παιχνίδι άρχισε με τους καλύτερους… οιωνούς για την Λιόν, καθώς οι γηπεδούχοι απέκτησαν αριθμητικό πλεονέκτημα μόλις στο 5ο λεπτό εξαιτίας της αποβολής του Μπαλέρντι με δύο κίτρινες κάρτες μέσα σε ένα πεντάλεπτο!

Στο 10 λεπτό η Λιόν έφτασε κοντά στο γκολ, ωστόσο ο Όρμπαν με το ψαλιδάκι που έκανε… τράνταξε το δοκάρι των φιλοξενούμενων.

Τέσσερα λεπτά αργότερα οι Όρμπαν κα Τολισό δεν μπόρεσαν να αξιοποιήσουν τις ευκαιρίες τους, ενώ στο 24ο λεπτό η Μαρσέιγ “άγγιξε” το γκολ με τον Ρονζιέ.

Στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου ημιχρόνου, η Λιόν κέρδισε πέναλτι μετά από χέρι του Ρονζιέ, ωστόσο ο Ρούλι νίκησε τον Λακαζέτ, ο οποίος ανέλαβε την εκτέλεση και κράτησε απαραβίαστη την εστία του.

Το γκολ της Λιόν ήρθε στο 53ο λεπτό με κεφαλιά του Τσάλετα Τσαρ μετά από ασίστ του Μάτα να κάνει το 1-0. Μάλιστα ο Κροάτης δεν πανηγύρισε το γκολ που σημείωσε απέναντι στην πρώην ομάδα του.

Η Μαρσέιγ των 10 παικτών δεν πέταξε “λευκή πετσέτα” και στο 69ο λεπτό ισοφάρισε. Μετά από αμυντική αδράνεια των γηπεδούχων, ο Λιρόλα πήρε τη μπάλα και με σουτ έκανε το 1-1.

Oι “Φωκαείς” έβγαλαν ενέργεια στο παιχνίδι τους και στο 82ο λεπτό έφτασαν στην ανατροπή με γκολ του Ουλίσες Γκαρσία μετά από ασίστ του Λιρόλα.

H Λιόν ισοφάρισε με τον Ραγιάν Σερκί στι 93′, ωστόσο ο νεαρός Άγγλος Τζόναθαν Ρόου στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων πέτυχε το 3-2 για τη Μαρσέιγ και έδωσε τη σημαντική νίκη στην ομάδα του!

Έτσι έπαιξε η Λιόν

Ο τεχνικός της Λιόν, Πιέρ Σαζ, παρέταξε την ομάδα του στο ματς με την Μαρσέιγ σε σχηματισμό 1-3-5-2. Ο Πέρι υπερασπίστηκε την εστία της Λιόν, στην τριάδα της άμυνας έπαιξαν οι Ταλιαφίκο, Τσάλετα – Τσαρ και Κλίτον Μλατα, ενώ στη μεσαία γραμμή βρέθηκαν οι Άμπνερ, Τολισό, Μάτιτς, Βερετού και Μέιτλαντ Νάιλς.

Επιθετικό δίδυμο για την προσεχή αντίπαλο του Ολυμπιακού στη League Phase του Europa League ήταν οι Λακαζέτ και Όρμπαν.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.