Η Σεντ ετιέν κατέκτησε τους τρεις βαθμούς κόντρα στην Οσέρ στο Ζοφρουά Γκισάρ και πήρε μία βαθιά ανάσα στην μάχη της παραμονής στην Ligue 1.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν πολύ καλά τη συνάντηση. Σκόραραν στην πρώτη μεγάλη ευκαιρία που δημιούργησαν, με τον Νταριτασβίλι να πετυχαίνει ένα πολύ όμορφο γκολ στο 15ο λεπτό. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να απελευθερώσει τα πόδια των συμπαικτών του, αποβάλοντας το άγχος.

Στο 41ο λεπτό, η Σεντ Ετιέν έχασε μία διπλή μεγάλη ευκαιρία. Ο Μουεφέκ δεν μπόρεσε να νικήσει τον τερματοφύλακα της Οσέρ, Ντόνοβαν Λεόν, ενώ στην επαναφορά ο ίδιος νικήθηκε και από τους αμυντικούς πάνω στην γραμμή.
Οι “Στεφανουά” ξεκίνησαν καλά και στο δεύτερο μέρος, αφού μόλις στο 54ο λεπτό, πάλι ο κορυφαίος του αγώνα Νταριτασβίλι σκόραρε με σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή.

Από εκεί και πέρα, η Οσέρ ανέβηκε στο γήπεδο και δημιούργησε τις συνθήκες για να μειώσει το σκορ. Το κατάφερε στο 74ο λεπτό με τον Καναδό Μπερ. Ο στράικερ της Οσέρ μείωσε σε 2-1 μετά από σέντρα ακριβείας του Σιναγιόκο.

Μετά από το γκολ αυτό, η Οσέρ δεν κατάφερε να προκαλέσει ιδιαίτερη ανησυχία στην άμυνα της Σεντ Ετιέν, η οποία έχει το χειρότερο παθητικό στο γαλλικό πρωτάθλημα. Αντίθετα, στο 86ο λεπτό ο Νταριτασβίλι ολοκλήρωσε με προσωπικό χατ τρικ, διαμορφώνοντας το τελικό 3-1.
Το εντυπωσιακό επίτευγμα της σημερινής αναμέτρησης αποτελεί το γεγονός, ότι η Σεντ Ετιέν σε όλο το πρωτάθλημα έιχε πετύχει μόλις τρία γκολ, και σήμερα πέτυχε άλλα τρία. Η σημερινή νίκη και εμφάνιση ήταν υπερπολύτιμη για τους γηπεδούχους που ανέβηκαν αισθητά στην βαθμολογία του πρωταθλήματος.