Ο Τζιμπρίλ Σιντιμπέ τόνισε πως μπορεί να προσφέρει ακόμα περισσότερα.

Ο 32χρονος μπακ συνεχίζει την καριέρα του στην Τουλούζ και τονίζει πως δεν είναι τελειωμένος και πως είναι αποφασισμένος να το αποδείξει. Ο Σιντιμπέ αποχώρησε από την ΑΕΚ μετά από δυο σεζόν, έχοντας δυο γκολ και τρεις ασίστ σε 42 συμμετοχές.

Ο Σιντιμπέ δήλωσε στη γαλλική εφημερίδα «L’ Equipe»: «Ήθελα να επιστρέψω σε ευρωπαϊκή ομάδα, είχα αρκετές προτάσεις από τη Γαλλία και την Ιταλία. Με κέρδισε το πρότζεκτ της Τουλούζ. Θεωρώ ότι ο σύλλογος έχει εξελιχθεί σημαντικά. Πριν από μερικά χρόνια πάλευε για τη σωτηρία, αλλά έχει περάσει σε άλλο επίπεδο παίζοντας στην Ευρώπη (σ.σ. 2023-2024) και θέλει να το επαναλάβει».

Παράλληλα, μίλησε για τη σχέση του με τον πρόεδρο της ομάδας, Νταμιέν Κομόλι: «Η σχέση που έχω μαζί του είναι αρκετά ιδιαίτερη. Αυτός με κάλεσε και δεν είναι καθημερινό φαινόμενο να σε καλεί ο πρόεδρος μιας ομάδας. Η μεταγραφή έγινε αρκετά γρήγορα γιατί ένιωσα κάτι ιδιαίτερο».

Και συμπλήρωσε στη συνέχεια: «Πάντα με ευχαριστεί όταν ο κόσμος αναφέρεται σε αυτόν τον τίτλο, που με κάνει να αισθάνομαι τόσο υπερήφανος».

Τέλος, ο Σιντιμπέ τόνισε: «Σας διαβεβαιώνω, δεν είμαι γέρος, δεν έχω τελειώσει ακόμα. Μετά την περιπέτειά μου στην Αθήνα, στόχος μου ήταν να συνεχίσω να παίζω ποδόσφαιρο, να παραμείνω σε αυτή την πορεία, να αποκτήσω όσο το δυνατόν περισσότερη εμπειρία και να συνεχίσω να κατακτώ τρόπαια. Η ζωή μου στην Ελλάδα ήταν πολύ ευχάριστη, αλλά στην ΑΕΚ ήταν ένα κάπως ιδιαίτερο πλαίσιο. Ήθελα μια νέα πρόκληση. Όταν αντιμετωπίσαμε τη Μαρσέιγ (στη φάση των ομίλων του Europa League της σεζόν 2023/2024) αυτό με έκανε να νοσταλγήσω κάποια πράγματα».