Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε το παιχνίδι της 7ης αγωνιστικής στη Ligue 1 ανάμεσα στη Νις και την Παρί Σεν Ζερμέν (1-1)

Μοναδική ευκαιρία να φτάσει στην κορυφή την Μονακό έχασε η Παρί Σεν Ζερμέν που… στραβοπάτησε στη Νίκαια στον αγώνα κόντρα στη Νίς.

Οι φιλοξενούμενοι βρέθηκαν πολύ κοντά να ανοίξουν το σκορ στο 27΄ αλλά ο Γιουσούφ έδιωξε την μπάλα λίγο πριν αυτή περάσει την γραμμή από το σουτ του Μπαρκολά.

Σε μία απο τις λίγες καλές επιθετικές προσπάθειες (39΄), η Νίς πήρε προβάδισμα στο σκορ, με σύμμαχο της την τύχη.
Ο Αμπντί δοκίμασε το πόδι του από μακρινή απόσταση, η μπάλα βρήκε σώματα αμυντικών, άλλαξε πορεία και κατέληξε στα δίχτυα του ανήμπουρου να αντιδράσει Ντοναρούμα (1-0).

Η ομάδα του Λούις Ενρίκε προσπάθησε να απαντήσει χωρίς όμως να μπορέσει να διασπάσει την καλοστημένη άμυνα των γηπεδούχων, ενώ η πιο χαρακτηριστική στιγμή του αγώνα μέχρι εκείνο το χρονικό σημείο ήταν στο 37΄ όταν από τον “κεραυνό” του Μέντες, ο Μπούλκα έπεσε σωστά, άπλωσε τα χέρια του και έδιωξε σε κόρνερ.

Στο 52΄ σε μία φάση που δεν… μύριζε γκολ, από το συρτό και μάλλον… ακίνδυνο του Νούνο Μέντες η Παρί ισοφάρισε σε 1-1, ενώ στη συνέχεια άσκησε ασφυκτική πίεση για να πάρει το προβάδισμα, με αποκορύφωμα το δοκάρι τους Μαρκίνιος.

Η Παρί παρέμεινε στη 2η θέση με δύο βαθμούς λιγότερους (17 έναντι 19) από την πρωτοπόρο Μονακό, ενώ η Νις που προσπαθεί να εξασφαλίσει μια θέση που οδηγεί στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της ερχόμενης περιόδου, μοιράζεται την ένατη θέση με τις Ναντ και Μπρεστ.