Οι φιλοξενούμενοι προέρχονταν από 5 σερί ισοπαλίες και αυτό ήταν ορατό στην βαθμολογική τους κατάσταση!

Η ανάγκη για νίκη έμοιαζε επιβεβλημένη για την παρέα του Γουίλ Στιλ. Και τα κατάφερε!

Στο πρώτο εικοσάλεπτο οι δυο ομάδες δεν είχαν ιδιαίτερα σημαντικές προσπάθειες, με τη Λανς όμως να έχει την υπεροχή. Η πρώτη μεγάλη στιγμή στο παιχνίδι, έδωσε και το προβάδισμα στους φιλοξενούμενους. Σκόρερ, ο Πρζεμισλαβ Φρανκόφσκι, που στο 21ο λεπτό, βρήκε ελεύθερο χώρο και με ευθύβολο σουτ έδωσε προβάδισμα στη Λανς, βάζοντας σε μπελάδες τους «Στεφανουά».

Το ημίχρονο κύλησε χωρίς αντίδραση από τους γηπεδούχους, που παρουσίαζαν σοβαρά προβλήματα στην οργάνωση του παιχνιδιού τους.

Στο δεύτερο μέρος, η πίεση των φιλοξενούμενων έγινε ακόμη πιο αισθητή, που μετουσιώθηκε γρήγορα σε ευκαιρίες αλλά και γκολ! Ο μέσος Λάσκαρι, που είχε μπει ως αλλαγή στο 64’, έβαλε τις βάσεις για το σπουδαίο διπλό της ομάδας του. Ο Γάλλος άσος στο 79ο λεπτό, βρέθηκε απέναντι στον αντίπαλο τερματοφύλακα και με ψύχραιμο πλασέ, διπλασίασε τα γκολ της Λανς.

Οι φιλοξενούμενοι, έκαναν διαχείριση της αναμέτρησης στο τελευταίο δεκάλεπτο, πανηγυρίζοντας την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα. Παραμένουν αήττητοι, ενώ διαθέτουν και την καλύτερη άμυνα στο πρωτάθλημα.

Οι γηπεδούχοι που βρέθηκαν σε κακή μέρα, φιγουράρουν πλέον στην 13η θέση με μόλις επτά βαθμούς, ενώ η Λανς «σκαρφάλωσε» στην πρώτη εξάδα.