Εύκολο έργο είχε η Παρί Σεν Ζερμέν στην 8η «στροφή» της Ligue 1, καθώς επιβλήθηκε 4-2 της Στρασμπούρ και επέστρεψε στην κορυφή της βαθμολογίας, σε ισοβαθμία με τη Μονακό.

Η ομάδα του Λουίς Ενρίκε ήταν ανώτερη στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες και κατάφερε να φτάσει σε μία άνετη επικράτηση, αφήνοντας πίσω τη «γκέλα» με τη Νις.

Η Παρί προηγήθηκε αρκετά νωρίς, μόλις στο 18ο λεπτό, με σκόρερ τον νεαρό Μαγιουλού και έβαλε γερές βάσεις για τη νίκη στην εκκίνηση του δευτέρου ημιχρόνου, χάρη στο γκολ του Ασένσιο (47’). Η Στρασμπούρ έβγαλε αντίδραση και στο 58’ μείωσε σε 2-1 με γκολ του Μάρα, όμως η απάντηση των γηπεδούχων ήταν άμεση. Γκολ στο 66’ με τον Μπαρκολά, γκολ και στο 90’ με τον Λι Κανγκ-Ιν και η… σεμνή τελετή έλαβε τέλος, με την Παρί να φτάνει δίκαια στη νίκη. Η Στρασμπούρ απλά στις καθυστερήσεις μείωσε στο τελικό 4-2 με γκολ του Ντιονγκού.

Οι Παριζιάνοι έφτασαν τους 20 βαθμούς και συγκατοικούν στο ρετιρέ της βαθμολογίας με τη Μονακό, σε αντίθεση με τη Στρασμπούρ, που έμεινε εκτός της πρώτης εξάδας.