Βόλτα στο Μονπελιέ βγήκε η Μαρσέιγ καθαρίζοντας τον αγώνα από το πρώτο ημίχρονο. Επέστρεψε στις νίκες η ομάδα του Τσέρμπι και ανέβηκε στην τρίτη θέση.

Σίφουνας η ομάδα Ντε Τσέρμπι κατάφερε να πάρει προβάδισμα μόλις στο πρώτο λεπτό με τον Ουαχί που σκόραρε απέναντι στην ομάδα που ανδρώθηκε. 2ο γκολ για τον νεαρό επιθετικό, και το πρώτο σε πεντάρα της Μαρσέιγ τοπέτυχε, απέναντι στη Μπρεστ (1-5).

Ύστερα άνοιξε το ματς και η Μαρσέιγ βρήκε δεύτερο γκολ με τον Μαροκινό Χαρί (2-0, 36ο λεπτό) και έκλεισε το ημίχρονο βάζοντας τις βάσεις για νίκη με τον Δανό διεθνή, Πιέρ Εμίλ Χόιμπερ (0-3, 40ο λεπτό). Στο δεύτερο ημίχρονο ο Μέισον Γκρίνγουντ που είχε βάλει 5 γκολ τον Άυγουστο, επέστρεψε στο σκοράρισμα γράφοντας το 0-4 στο 58o λεπτό με το 6ο γκολ του στη Ligue 1. Το τελικό αποτέλεσμα (0-5, 73ο λεπτό) διαμόρφωσε ο Βραζιλιάνος επιθετικός, Λουίς Ενρίκε, που ήρθε από τον πάγκο 13 λεπτά νωρίτερα. Βασικός στο αρχικό σχήμα για πρώτη φορά, ο Αντριέν Ραμπιό (3η συμμετοχή.) Η Μονπελιέ ολοκλήρωσε τον αγώνα με δέκα ποδοσφαιριστές καθώς με την συμπλήρωση μιας ώρας αποβλήθηκε ο Ντζόντιτς.

Η Μαρσέιγ που πήρε την 5η νίκη της στη σεζόν, 4η μακριά από το Βελοντρόμ, βρίσκεται στην 3η θέση της βαθμολογίας με 17 πόντους, πίσω από την πρωτοπόρο Παρί Σεν Ζερμέν και Μονακό που έχουν από 20. Η Μονπελιέ παραμένει ουραγός και και μόλις μία νίκη στο πρωτάθλημα, μετά από 8 αγωνιστικές έχει μαζέψει 6 βαθμούς.

Την ερχόμενη αγωνιστική υπάρχει το κλασικό ντέρμπι στη Γαλλία και τη Μασσαλία, η πρωτοπόρος Παρί Σεν Ζερμέν δοκιμάζεται στο Βελοντρόμ (21.45, 27/10).