Σαββατόβραδο στην κορυφή (video)

Η Παρί Σεν Ζερμέν... άφησε στην άκρη το Τσάμπιονς Λιγκ, νίκησε εύκολα 3-1 την Τουλούζ και ανέβηκε προσωρινά στην πρώτη θέση της Λιγκ 1.

Η Παρί Σεν Ζερμέν… άφησε στην άκρη το Τσάμπιονς Λιγκ, νίκησε εύκολα 3-1 την Τουλούζ και ανέβηκε προσωρινά στην πρώτη θέση της Λιγκ 1. Αν και κουρασμένη από την προσπάθεια απέναντι στην Τσέλσι, η ομάδα του Λοράν Μπλαν απέφυγε τις κακοτοπιές στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής του γαλλικού πρωταθλήματος.


Ο Ραμπιό άνοιξε το σκορ στο 27′ και με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στο 47′ έκανε πιο γερές τις βάσεις για το «τρίποντο». Ο Μπεν Γεντέρ μείωσε στο 51′ για τους φιλοξενούμενους και τους έβαλε για λίγο στο «κόλπο», αλλά ο Τιάγκο Σίλβα στο 74′ έγραψε το 3-1 που έμελλε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα στο «Παρκ Ντε Πρενς».


Η ομάδα της πρωτεύουσας πήγε στους 52 βαθμούς έναντι 51 της Λιόν που υποδέχεται την Κυριακή τη Ναντ και 49 της Μαρσέιγ, η οποία φιλοξενείται από τη Σεντ Ετιέν επίσης αύριο, στο μεγάλο ντέρμπι της αγωνιστικής.


Παρί Σεν Ζερμέν (Μπλαν): Σιρίγκου, Τιάγκο Σίλβα, Φαν Ντερ Βιλ, Ντινιέ, Μαρκίνιος, Ματουιντί, Παστόρε (83′ Μάξουελ), Ραμπιό (88′ Καμαρά), Ιμπραΐμοβιτς, Καβάνι, Λαβέτσι (69′ Μπαεμπέκ)


Τουλούζ (Κασανόβα): Αχαμαντά, Γκριγκόρε, Μουμπάντζε, Σπάγιτς, Μπιγίκ (80′ Σιριέι), Άκπα Άκπρο, Ντιντό (44′ Μπεν Γεντέρ), Αγιλάρ, Ρεγκατέν, Πέσιτς (75′ Ματέους), Μπράιτβαϊτε


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.