Ραϊόλα: «Οι Άγγλοι θέλουν τον Μπαλοτέλι»

Ο Μίνο Ραϊόλα αποκάλυψε πως έχει έρθει ήδη σε επαφή με αρκετές αγγλικές ομάδες, προκειμένου να επιστρέψει ο Μάριο Μπαλοτέλι στο αγγλικό πρωτάθλημα την επόμενη σεζόν.

Ο Μίνο Ραϊόλα αποκάλυψε πως έχει έρθει ήδη σε επαφή με αρκετές αγγλικές ομάδες, προκειμένου να επιστρέψει ο Μάριο Μπαλοτέλι στο αγγλικό πρωτάθλημα την επόμενη σεζόν. Σύμφωνα με τον μάνατζερ του Ιταλού επιθετικού, αρκετές ομάδες της Premier League έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για τον επιθετικό της Νις, ενώ άφησε αιχμές κατά του Γιούργκεν Κλοπ, υπογραμμίζοντας πως ο Γερμανός τεχνικός της Λίβερπουλ δεν έδωσε μια ακόμα ευκαιρία στον πελάτη του.

Αρχικά, ο Ραϊόλα δήλωσε: «Έχουν γίνει κάποιες επαφές, αλλά ακόμα είναι πολύ νωρίς για να πούμε κάτι. Πάντα ήξερα πως κάποια στιγμή ο Μάριο θα γυρνούσε. Κατά την τελευταία χρονιά του στην Λίβερπουλ, η φυσική και νοητική του κατάσταση ήταν πολύ σταθερή».

Και τόνισε στη συνέχεια για τον Κλοπ: «Εξακολουθώ να πιστεύω ότι ο Κλοπ δεν του έδωσε μία δίκαιη ευκαιρία, όμως ο Μάριο αποδεικνύει περισσότερο στον εαυτό του απ’ ό,τι στους άλλους, τί μπορεί να κάνει».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.