Ξέσπασε στην Τουλούζ (video)

Μαζί με τον Μάρτη... ήρθαν και οι νίκες για τη Μαρσέιγ, που συνέτριψε με 6-1 την Τουλούζ εκτός έδρας στην αυλαία της 28ης αγωνιστικής της Λιγκ 1.

Μαζί με τον Μάρτη… ήρθαν και οι νίκες για τη Μαρσέιγ, που συνέτριψε με 6-1 την Τουλούζ εκτός έδρας στην αυλαία της 28ης αγωνιστικής της Λιγκ 1. Η Ολιμπίκ που δε σταύρωσε «τρίποντο» τον Φεβρουάριο (στις 31/1 η προηγούμενη νίκη) πετούσε φωτιές σε μια δύσκολη παραδοσιακά για την ίδια έδρα.


Το σκορ στο ημίχρονο ήταν 4-0 υπέρ της ομάδας του Μπιέλσα με τα γκολ των Μπατσουαγί (2′, 44′), Αλοέ (6′) και το αυτογκόλ του Μουμπαντζέ (20′), ενώ άλλα δύο τέρματα ακολούθησαν στο δεύτερο μέρος (78′ Α. Αγιού, 89′ Ζινιάκ) για να δώσουν πανηγυρικές διαστάσεις στην επιτυχία των φιλοξενούμενων. Ο Μπεν Γεντέρ σημείωσε το γκολ της τιμής για τους γηπεδούχους στο 76′.


Η Μαρσέιγ μείωσε στον έναν βαθμό προσωρινά τη διαφορά της από την κορυφή της βαθμολογίας. Εκεί βρίσκεται η Λιόν που φιλοξενείται την Κυριακή από τη Μονπελιέ, ενώ τους ίδιους βαθμούς με τη Μαρσέιγ (53) έχει και η Παρί Σεν Ζερμέν, η οποία υποδέχεται το Σάββατο τη Λανς.


Τουλούζ (Κασανοβά): Μπουσέρ, Γκρίγκορε, Μουμπάντζε, Τίσεραντ (46′ Ματέους), Σπάγιτς, Κανά Μπιγίκ, Άκπα Άκπρο, Τρέχο (77′ Ρεγκατέν), Ντουμπιά, Πέσιτς, Μπράιτβαϊτε (65′ Μπεν Γεντέρ)


Μαρσέιγ (Μπιέλσα): Μανταντά, Μορέλ, Μεντί, Αλοέ (76′ Σπαρανιά), Ρομάο, Ιμπουλά, Λεμινά, Οκάμπος, Παγιέ, Α. Αγιού (81′ Τοβέν), Μπατσουαγί (61′ Ζνιάκ)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.