Στο +4 η Νις (video)

Η Νις προσπέρασε και το εμπόδιο της Λιόν με 2-0 και διατηρήθηκε στην κορυφή της Λιγκ 1, αυξάνοντας μάλιστα τη διαφορά από τους διώκτες της στους τέσσερις βαθμούς.

Η Νις προσπέρασε και το εμπόδιο της Λιόν με 2-0 και διατηρήθηκε στην κορυφή της Λιγκ 1, αυξάνοντας μάλιστα τη διαφορά από τους διώκτες της στους τέσσερις βαθμούς. Η ομάδα του Φαβρ δεν άφησε την ήττα της Μονακό από την Τουλούζ να περάσει ανεκμετάλλευτη, αλλά ούτε και το αριθμητικό πλεονέκτημα που είχε από το 28′ και μετά την αποβολή του Φεκίρ.

Ο Μπαϊσέ είχε ανοίξει το σκορ από το 5′ και οι γηπεδούχοι διαχειρίστηκαν το προβάδισμά τους ιδανικά, «κλειδώνοντας» τη νίκη στο 76′ με τον Σερί. Ο Μπαλοτέλι στο 81′ σπατάλησε πέναλτι, το οποίο, ωστόσο, δεν κόστισε στους «νισουά».

Νις (Φαβρ): Καρντινάλ, Μπαϊσέ, Ντάντε, Περέιρα, Ενρίκε, Σαρ, Μπελαντά (90′ Εϊσερίκ), Σερί (83′ Κοζιελό), Βαλτέρ, Σιπριάν, Μπαλοτέλι (87′ Πλεά)

Λιόν (Ζενεσιό): Λόπες, Μορέλ, Ρίμπους, Μπιβά (46′ Γκεζάλ), Μαμάνα, Γκασπάρ (83′ Ράφαελ), Γκοναλόν, Φερί (64′ Λακαζέτ), Ντάρδερ, Τολισό, Φεκίρ


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.