«Παίζει» τη θέση του ο Ζαρντίμ

Η Μονακό βρίσκεται στη 19η θέση της Ligue 1, την Τρίτη (24/9) υποδέχεται τη Νις στο ντέρμπι της Κυανής Ακτής για την 7η αγωνιστική και το μέλλον του Πορτογάλου προπονητή δεν είναι ευοίωνο.

Το βράδυ της Τρίτης (24/9, 22:00, Novasports2HD) η Μονακό φιλοξενεί τη Νις στο ντέρμπι της Κυανής Ακτής, σε αναμέτρηση στην οποία ο Λεονάρντο Ζαρντίμ, σύμφωνα με το γαλλικό Τύπο, «παίζει» το μέλλον του. Η «λευκή» ισοπαλία του Σαββάτου στην Καμπανία στην έδρα της Ρενς, άφησε τους Μονεγάσκους στην 19η θέση με τη φτωχή συγκομιδή των 3 βαθμών ύστερα από 6 αγωνιστικές. 

Οι πρωταθλητές του 2017 ακόμη δεν έχουν γευθεί τη χαρά της νίκης κι ο Πορτογάλος προπονητής τελεί υπό πίεση. Εφόσον το αποτέλεσμα κόντρα στους «Νισουά» δεν είναι θετικό, τότε το πιθανότερο είναι να αποτελέσει παρελθόν από την ομάδα του Πριγκιπάτου, η οποία στην περασμένη μεταγραφική περίοδο επένδυσε 133 εκατομμύρια ευρώ.

Υπενθυμίζεται πως ο 45χρονος είχε απολυθεί από τη Μονακό τον Οκτώβριο του 2018 –λαμβάνοντας αποζημίωση ύψους 8 εκατομμυρίων ευρώ- για να επιστρέψει τον Ιανουάριο του 2019. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.