“Πάρτι” της Μπρεστ στην έδρα της Τουλούζ (video)

Ούτε το ντεμπούτο του Ζανκό στάθηκε ικανό να αλλάξει την κατάσταση για τους ουραγούς της Ligue 1 με την Μπρεστ να επικρατεί με το εντυπωσιακό 5-2!

Η Τουλούζ έχει έντονα αμυντικά προβλήματα, εξάλλου έχει τη χειρότερη αμυντική επίδοση στη Ligue 1, κάτι που επιβεβαιώθηκε αρκετά νωρίς στο παιχνίδι, με την Μπρεστ να βρίσκει γκολ στο 8′, ο Ντιαλό με εξαιρετική κάθετη μπαλιά έβγαλε τον Κουρ απέναντι απο τον Ρενέ, ο Γάλλος σημειώσε το 0-1. 

Από εκεί και πέρα οι “Βιολέ” ξεπέρασαν το σοκ και στηρίχθηκαν στις στατικές φάσεις για να ανατρέψουν την κατάσταση σε διάστημα 4 λεπτών, στο 17′ και στο 21′ με ισάριθμες κεφαλιές του Ντιακιτέ (από ασίστ των Ντοσεβί και Μπουαγκάρ αντίστοιχα) ενώ οι γηπεδούχοι έφτασαν κοντά και στο 3-1 στο 32′, ωστόσο ο Κουλούρης δεν βρήκε την μπάλα στην ωραία σέντρα του Ντοσεβί. 

Στο δεύτερο ημίχρονο η Τουλούζ δεν μπορούσε να κρατήσει μπάλα, σταδιακά οι “Μπρεστουά” έπαιρναν μέτρα στο γήπεδο, ωστόσο ουδείς μπορούσα να φανταστεί τη συνέχεια. Κι αυτό γιατί από το 72′ έως και το 85′ οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν 4 γκολ, δύο με τον Σαρμπονιέ (είχε να σκοράρει από τα τέλη Αυγούστου) στο 72′ και στο 77′, ένα με τον Εμπόκ με απίθανη λόμπα-πλασέ κι ένα με τον Καρντονά, ο οποίος ολοκλήρωσε το θρίαμβο της ομάδας του Νταλ’ Όλιο. 

Ligue 1, 20η αγωνιστική

Τουλούζ-Μπρεστ 2-5
“Μουνισιπάλ”, Τουλούζ

Διαιτητής: Χακίμ Μπεν Ελ Χατζ
Κίτρινες κάρτες: Βενκέρ 84′
Κόκκινες κάρτες: – 

Τουλούζ (4-4-2): Ρενέ (αρχ.), Αμιάν, Γκαμπρίελσεν, Ντιακιτέ, Σιλά, Ντοσεβί (89′ Κονέ), Σανγκαρέ, Βενκέρ, Μπουαγκάρ (83′ Μακενγκό), Κουλούρης (68′ Λεγιά Ισεκά), Σανογκό

Προπονητής: Ντενίς Ζανκό

Μπρεστ (4-3-3): Λαρσονέρ, Φοσουριέ (αρχ.), Ντουβέρν, Καστελετό, Μπάαλ, Μπατόκιο, Ντιαλό (40′ Εμπόκ), Λαν (67′ Μεντί), Κουρ, Σαρμπονιέ (86′ Περό), Καρντονά

Προπονητής: Ολιβιέ Νταλ’ Όλιο
 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.