Στην εντατική ο Σαμπιά με κορωνοϊό

Δύσκολες ώρες περνάει ο Τζούνιορ Σαμπιά, ο οποίος νοσηλεύεται στην εντατική νοσοκομείου του Μονπελιέ, έχοντας προσβληθεί από κορωνοϊό.

Δύσκολες ώρες περνάει ο Τζούνιορ Σαμπιά, ο οποίος νοσηλεύεται στην εντατική νοσοκομείο του Μονπελιέ, έχοντας προσβληθεί από κορωνοϊό. Σύμφωνα με τον γαλλικό Τύπο, ο παίκτης της τοπικής ομάδας είχε παρουσιάσει τα συμπτώματα τις προηγούμενες ημέρες και πήγε στο νοσοκομείο για τις απαραίτητες εξετάσεις. Η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε και από την Πέμπτη μπήκε σε μονάδα εντατική θεραπείας. Μέχρι στιγμής, οι γιατροί εμφανίζονται καθησυχαστικοί για την κατάσταση της υγείας του 23χρονου ποδοσφαιριστή. Δημοσίευμα της “L’ Equipe” αναφέρει πως ο Σαμπιά βρίσκονταν όλο το προηγούμενο διάστημα σε καραντίνα στο σπίτι του και παραμένει ερωτηματικό, το που προσβλήθηκε από τον ιό. 

Η διοίκηση της Μονπελιέ αναφέρει στην ανακοίνωση που εξέδωσε: “Μετά από αναπνευστικά προβλήματα, ένας από τους παίκτες μας νοσηλεύτηκε σε νοσοκομείο του Μονπελιέ για δύο ημέρες σε ένα εξειδικευμένο περιβάλλον για να επωφεληθεί από την κατάλληλη φροντίδα”.

Η σχετική ανακοίνωση: 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.