Ligue 1: Επίσημες ημερομηνίες και αλλαγές

Tο γαλλικό ποδόσφαιρο αναδιοργανώνεται, μετά την απότομη διακοπή λόγω της πανδημίας, η οποία προκάλεσε αρκετές αντιπαραθέσεις. 

Tο γαλλικό ποδόσφαιρο αναδιοργανώνεται, μετά την απότομη διακοπή λόγω της πανδημίας, η οποία προκάλεσε αρκετές αντιπαραθέσεις. 

Το διοικητικό συμβούλιο της Λίγκας , λαμβάνοντας υπόψη τις αποφάσεις της σημερινής Γενικής Συνέλευσης, επιβεβαίωσε τους υποβιβασμούς στη Ligue 2 (Β΄ Εθνική) των Τουλούζ, Αμιάν, όπως και τις επακόλουθες ανόδους στη Ligue 1 των Λανς και Λοριάν, ενώ αποφάσισε επίσης ότι η περίοδος 2020-21 στην κορυφαία γαλλική κατηγορία θα ξεκινήσει το σαββατοκύριακο 22-23 Αυγούστου 2020 και θα ολοκληρωθεί την Κυριακή 23 Μαΐου 2021.

Ο τελικός του League Cup, μεταξύ της Παρί Σεν Ζερμέν και της Λιόν, ο οποίος είχε προγραμματιστεί για τις 4 Απριλίου, θα διεξαχθεί στις 31 Ιουλίου στο «Σταντ ντε Φρανς», στο Παρίσι, ενώ ο τελικός του γαλλικού Κυπέλλου, στον οποίο επίσης θα συμμετάσχει η Παρί Σεν Ζερμέν, αλλά με αντίπαλο τη Σεντ Ετιέν, θα διεξαχθεί στις 24 Ιουλίου (είχε προγραμματιστεί για τις 25 Απριλίου).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.