Λανς-Σεντ Ετιέν 2-0: Έπιασαν κορυφή οι “λονσουά” (hls)

Εκμεταλλευόμενη τις δύο αποβολές των φιλοξενούμενων, η Λανς επιβλήθηκε με 2-0 της Σεντ Ετιέν στο "Φελίξ Μπολάρτ" και βρίσκεται στην κορυφή του πρωταθλήματος με 13 βαθμούς μαζί με τη Ρεν.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν με μεγαλύτερη ορμή στον αγωνιστικό χώρο και στο 10ο λεπτό έγινε η φάση που άλλαξε τα δεδομένα. Ο Κολοτζέσακ ανέτρεψε τον Καναγκό (αποχώρησε τραυματίας), ο διαιτητής ορθώς έδωσε πέναλτι ενώ απέβαλε τον αμυντικό των “στεφανουά”.

Ο Κακουτά άνοιξε το σκορ και πλέον σε 6 αγωνιστικές έχει 4/4 από τα 11 μέτρα, κάτι που είχε να συμβεί στο γαλλικό πρωτάθλημα από το 1976.

Μέχρι το τέλος του ημιχρόνου οι “λονσουά” είχαν την κατοχή, αλλά δεν μπόρεσαν να πετύχουν δεύτερο γκολ και να εκμεταλλευτούν την καλή ημέρα των Κακουτά, Κλάους. 

Στο δεύτερο ημίχρονο η αποστολή των φιλοξενούμενων έγινε ακόμη πιο δύσκολη, από τη στιγμή που στο 65′ απεβλήθη ο Καζρί. 

Στο 82′ ο Σοτοκά με το πρώτο γκολ του στο πρωτάθλημα, διαμόρφωσε το τελικό 2-0, με τη Λανς να μένει αήττητη σε πέμπτο διαδοχικό ματς Ligue 1 για πρώτη φορά από το 2010 και να πιάνει στην κορυφή της βαθμολογίας τη Ρεν στους 13 βαθμούς. 

Λανς (3-4-3): Λεκά, Γκραντί, Μπαντέ, Μεδίνα, Κλάους, Καουζάκ (αρχ.), Ντουκουρέ (83′ Περέζ), Χαϊνταρά (83′ Νταβίντ Κόστα), Κακουτά (70′ Μαουρίσιο), Σοτοκά (83′ Ζον), Καναγκό (15′ Μπανζά)

Προπονητής: Φρανκ Εζ

Σεντ Ετιέν (4-2-3-1): Μουλέν (αρχ.), Σισοκό, Μουκουντί, Κολοτζέσακ, Μασόν, Καμαρά, Νεγιού (85′ Γκουμά-Ντουάτ), Αουσίς (46′ Καζρί), Ριβερά (15′ Σο), Νορντέν (71′ Γιουσούφ). Μπουανγκά (71′ Χαμουμά)

Προπονητής: Κλοντ Πουέλ


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.