Ρενς-Λοριόν 1-3: Ανατροπή στο δεύτερο ημίχρονο (vid)

Οι Βρετόνοι επικράτησαν στην Καμπανία με 3-1 ανατρέποντας τα δεδομένα στο δεύτερο ημίχρονο, απεβλήθη ο Δώνης από τους γηπεδούχους.

Σε αναμέτρηση χαμηλής έντασης δίχως πολλές ευκαιρίες, η Λοριόν μπήκε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο, όμως η Ρενς ευτύχησε να βρει δίχτυα στην πρώτη καλή στιγμή της στο 15′, με φοβερό πλασέ του Μορέτο Κασαμά.

Μέχρι το τέλος του ημιχρόνου, οι Βρετόνοι δεν μπόρεσαν να φανούν απειλητικοί, παρά το γεγονός πως είχαν την κατοχή, στο 45′ ο Εμπουκού έχασε την ευκαιρία με σουτ εντός μεγάλης περιοχής να διευρύνει το προβάδισμα των γηπεδούχων.

Το δεύτερο ημίχρονο ήταν μια διαφορετική υπόθεση, αφού μέσα σε ένα 10λεπτο ανατράπηκαν τα πάντα. Ο Αμέλ με το τρίτο γκολ του στη σεζόν ισοφάρισε στο 61′, ο Βισά με πέναλτι στο 65 (το κέρδισε ο Μόφι από τον Ράικοβιτς) σημείωσε το 1-2 και στο 70′ ο Κασαμά αντίκρισε την κόκκινη κάρτα για σκληρό μαρκάρισμα στον Αμέλ. 

Ο Μόφι ύστερα από ασίστ του Λοριοντέ στο 80′ διαμόρφωσε το τελικό 1-3, ενώ οι γηπεδούχοι τελείωσαν το παιχνίδι με 9 ποδοσφαιριστές, αφού ο Δώνης απεβλήθη ορθώς στο 90′ για μαρκάρισμα επί του Μονκοντουί. 

Η Λοριόν επέστρεψε στις νίκες ύστερα από εκείνη κόντρα στη Στρασμπούρ στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, ενώ η Ρενς παρέμεινε στην 19η θέση, δίχως νίκη.

Ρενς: Ράικοβιτς, Φοκέ, Φαές, Αμπντελχαμίντ (αρχ.), Ντε Σμετ, Κασαμά, Σαβαλερέν (46′ Ντραμέ), Κούτεσα (35′ Εκιτίκε), Εμπουκού (73′ Ντούμπια), Καφαρό, Σίρχαουζ (81 Δώνης)

Προπονητής: Νταβίντ Γκιόν

Λοριόν: Ναρντί, Μέντες, Λαπόρτ, Γκραβιγιόν, Μορέλ (αρχ.), Μπουαγκάρ (76′ Λοριοντέ), Τσάλομπα (76′ Μονκοντουί), Αμπερζέλ (83′ Ντελαπλάς), Βισά, Αμέλ (73′ Γκρμπιτς), Μόφι (83′ Λεμουάν)

Προπονητής: Κριστόφ Πελισιέ


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.