Λιόν-Σεντ Ετιέν 2-1: Νίκη με ανατροπή (vid)

Πολύ όμορφο θέαμα, έντονες συγκινήσεις και ωραία γκολ πρόσφερε το κλασσικό ντέρμπι της Γαλλίας ανάμεσα σε Λιόν και Σεν Ετιέν.

Η ομάδα του Ρούντι Γκαρσιά προβλημάτισε στο πρώτο ημίχρονο και δίκαια βρέθηκε πίσω στο σκορ με το πολύ όμορφο τέρμα του Μπουανγκά στο 40ο λεπτό. Σε ένα πρώτο 45λεπτο που ακυρώθηκαν σωστά δύο γκολ του Μούσα Ντεμπελέ. Ο 24χρονος για άλλο ένα παιχνίδι βρέθηκε μακριά από τον καλό του περυσινό εαυτό και παρέμεινε χωρίς γκολ στο εφετινό πρωτάθλημα.

Στο 57΄ο Γκαρσιά αποφάσισε να τον αντικαταστήσει με τον νεαρό Καντεβερέ και ο 24χρονος αναδείχτηκε σε κεντρικό πρόσωπο της αναμέτρησης, στην πρώτη του συμμετοχή στο «ντέρμπι του Ροδανού». Πέτυχε δύο γκολ μέσα σε εννιά λεπτά, η Λιόν προηγήθηκε 2-1 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Η Σεντ Ετιέν έχασε τη μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσει όταν στο 86΄κέρδισε πέναλτι σε χέρι του Λούκας (με χρήση VAR), αλλά ο Μπουανγκά έστειλε τη μπάλα έξω από το δεξί δοκάρι του Λόπες. Αυτή ήταν η 5η συνεχόμενη ήττα για την ομάδα του Κλοντ Πιέλ που παρέμεινε στις χαμηλές θέσεις της βαθμολογίας (15η), σε αντίθεση με τη Λιόν που έπιασε στη 5η θέση τη Μονακό.
 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.