ΠΣΖ-Νις 2-1: Δύσκολη άλλα νίκη (vid)

Η ΠΣΖ δυσκολεύθηκε αλλά έφτασε στη νίκη φιλοξενώντας τη Νις και "έπιασε" στην κορυφή τη Λιλ που υποδέχεται τη Μπρεστ

Η ΠΣΖ επέκτειμε το εντός έδρας αήττητο της στη Ligue 1 κόντρα στη Νις στα δέκα ματς πετυχαίνοντας την έβδομη νίκη της σε αυτό το σερί. Ήταν πάντως μια νίκη που ήρθε με δυσκολία για την ομάδα του Μαουρίτσιο Ποτσετίνο, που έδειξε απορρυθμισμένη στη δημιουργία από τις απουσίες των Ραφίνια, ντι Μαρία, Βεράτι, Νεϊμάρ. 

Η Νις έδωσε βαρύτητα στο ανασταλτικό κομμάτι στο πρώτο ημίχρονο, ωστόσο μια στιγμή καθυστερημένης αντίδρασης στο 22ο λεπτό την άφησε πίσω στο σκορ με το Γιούλιαν Ντράξλερ να πετυχαίνει το τρίτο τέρμα του στη σεζόν και πρώτο μετά τον Οκτώβριο. 

Στο δεύτερο μέρος η πίεση που άσκησε ψηλά η Λις έφερε σε κάμποσες περιπτώσεις σε δύσκολη θέση τη Νις. Στην πρώτη εξ αυτών ο Ρόνι Λόπες εκμεταλλέυθηκε τη λανθασμένη απομάκρυνση του Μαρκίνιος και ισοφάρισε. Στο 61ο λεπτό η ΠΣΖ στάθηκε τυχερή όταν σε αντεπίθεση ο Αμίν Γκουιρί “εκτέλεσε” τον Κέιλορ Νάβας, όμως η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι.

Το ματς μπήκε σε λαβύρινθο όσο περνούσε η ώρα για τους γηπεδούχους που βρήκαν λύση στο 76ο λεπτό, όταν ο Μόισε Κεν πέτυχε το δέκατο τέρμα του στη σεζόν μετά από ωραία συνεργασία του Κίλιαν Εμπαπέ με τον Μαουρίτσιο Ικάρντι. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.